[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tak dużej ilości tak bardzo pozytywnych komentarzy! Daje to solidnego kopa, żeby się nie zatrzymywać i działać w temacie dalej. Na prawdę jest mi bardzo miło!
Jeśli chodzi o aspekty techniczne, to poszło bardzo gładko, praktycznie wszystko pasuję p&p. W jeden pełen dzień, lub powiedzmy trzy wieczory do ogarnięcia. Mi się wszystko troszkę przedłużyło z mojej głupoty i lenistwa. Zamontowaliśmy kpl z S2, po czym okazało się, że wózek jest krzywy, ot takie niedopatrzenie
Od strony skrzyni nie było żadnych problemów. Jedynie mam aktualnie nieaktywny procon-ten, bo w skrzyni 6 biegowej ta "łyżwa" jest umieszczona bardziej w tył auta i moja lina okazała się za krótka. Poza tym problemów brak
Progi od S2 czekają na montaż, dlatego że muszę rozwiązać problem z mocowaniami gumowych listew do drzwi, bo nie mam tych bolców w swoich drzwiach. Same nakładki na progi wyglądały by dziwnie moim zdaniem. Tym tematem zajmę się bliżej wiosny Na montaż czeka też dokładka DTM (podróba, ale akurat mi się trafiła ładna i siada na zderzak idealnie).
Zastanawiam się jeszcze nad lotką z tyłu i cały czas nie mogę się zdecydować. Mam drugą kpl klapę z lotką, więc na wiosnę pójdzie w kolor i na auto. Jak mi się nie spodoba, to wrócę do starej
Jeśli chodzi o aspekty techniczne, to poszło bardzo gładko, praktycznie wszystko pasuję p&p. W jeden pełen dzień, lub powiedzmy trzy wieczory do ogarnięcia. Mi się wszystko troszkę przedłużyło z mojej głupoty i lenistwa. Zamontowaliśmy kpl z S2, po czym okazało się, że wózek jest krzywy, ot takie niedopatrzenie
Od strony skrzyni nie było żadnych problemów. Jedynie mam aktualnie nieaktywny procon-ten, bo w skrzyni 6 biegowej ta "łyżwa" jest umieszczona bardziej w tył auta i moja lina okazała się za krótka. Poza tym problemów brak
Progi od S2 czekają na montaż, dlatego że muszę rozwiązać problem z mocowaniami gumowych listew do drzwi, bo nie mam tych bolców w swoich drzwiach. Same nakładki na progi wyglądały by dziwnie moim zdaniem. Tym tematem zajmę się bliżej wiosny Na montaż czeka też dokładka DTM (podróba, ale akurat mi się trafiła ładna i siada na zderzak idealnie).
Zastanawiam się jeszcze nad lotką z tyłu i cały czas nie mogę się zdecydować. Mam drugą kpl klapę z lotką, więc na wiosnę pójdzie w kolor i na auto. Jak mi się nie spodoba, to wrócę do starej
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
"naród" wybierał - moim skromnym zdaniem to było jakieś niedopatrzenie pijanego Fakt, cab fajny ale szau nie ma.PieterB pisze:zastanawiam się tylko czemu auto nie jest jeszcze audikem roku
tu się zgodzę <ok>duo pisze:mi to auto też sie bardzo podoba, ale od jakiś specjalnych zachwytów to sie powstrzymam bo dla mnie to ona praktycznie wygląda jak seryjne S2 limo nic wyjątkowego tutaj nie widzę osobiście, takie zderzaki i soczewki "połowa" forum ma. Bardziej cieszy moje oko to co jest pod maską
No dobra, nie ma procon-ten, ale czy on jest tak naprawdę potrzebny? Patrząc na ewentualne (oby nigdy) szkody, to z tym systemem sa niestety większe dla auta - i czy rzeczywiście aż tak ratuje życie... hmkuba411vm pisze:Od strony skrzyni nie było żadnych problemów. Jedynie mam aktualnie nieaktywny procon-ten, bo w skrzyni 6 biegowej ta "łyżwa" jest umieszczona bardziej w tył auta i moja lina okazała się za krótka. Poza tym problemów brak
ciężko na to zapracowałeś <ok>kuba411vm pisze:Na prawdę jest mi bardzo miło!
i to jest właśnie to czego mi osobiście tu brakuje Zazwyczaj nie lubię jakichś tam szpojlerów etc, ale tu tego po prostu brakuje :idea:kuba411vm pisze:Zastanawiam się jeszcze nad lotką z tyłu i cały czas nie mogę się zdecydować. Mam drugą kpl klapę z lotką, więc na wiosnę pójdzie w kolor i na auto. Jak mi się nie spodoba, to wrócę do starej