[Audi 80 QUATTRO] Avant ABK
[Audi 80 QUATTRO] Avant ABK
Witam wszystkich.
Na forum jestem od dłuższego czasu. Przyszedł czas przedstawic mojego Avanturnika
Rok: 1994
Silnik; seryjnie 2,6 (obecnie 2,0 ABK+ Sekwencja)
Naped: Quattro
Gdy kupiłem Audi miała już zmienione serce na ABK przez poprzedniego właściciela.
Auto w stanie dobry+ trzeba tylko dopieścic pare rzeczy... 8-)
Poniżej kilka fotek.
Zderzak już sklejony a kierunki na błotnikach czekają na wymiane
Radyjko też już siedzi.
Fotki były robione zaraz po zakupie.
Na forum jestem od dłuższego czasu. Przyszedł czas przedstawic mojego Avanturnika
Rok: 1994
Silnik; seryjnie 2,6 (obecnie 2,0 ABK+ Sekwencja)
Naped: Quattro
Gdy kupiłem Audi miała już zmienione serce na ABK przez poprzedniego właściciela.
Auto w stanie dobry+ trzeba tylko dopieścic pare rzeczy... 8-)
Poniżej kilka fotek.
Zderzak już sklejony a kierunki na błotnikach czekają na wymiane
Radyjko też już siedzi.
Fotki były robione zaraz po zakupie.
-
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Każda :DBANA: VKA trzyma moc, a z reguły jej straty to wina osprzętu, nie silnika, czyli jednym słowem wina niedbałości właściciela. Ja dolewam 2.5 - 3 litry oleju na 10tysięcy, oczywiście 5W40, nie jakiś chłam.quattroBandit pisze:sagem, ile Vek trzyma moc, ile nie żre oleju? jestem na nie
"Żarciem" bym tego nie nazwał, porównując Vkę do chociażby 2.0 z B6/7 wypada genialnie. Ale niech każdy robi jak i co chce, ja nikogo do niczego nie chcę przekonywać
+1 Mam 2.8 v6 nie narzekam i nie odczuwam żebym miał jakieś straty mocy jak dbasz tak masz także najgorsze są zawsze chwasty po poprzednich właścicielach. Tylko że wiem że ilu ludzi tyle opinii co kto lubi ...sagem pisze:Każda :DBANA: VKA trzyma moc, a z reguły jej straty to wina osprzętu, nie silnika, czyli jednym słowem wina niedbałości właściciela. Ja dolewam 2.5 - 3 litry oleju na 10tysięcy, oczywiście 5W40, nie jakiś chłam.quattroBandit pisze:sagem, ile Vek trzyma moc, ile nie żre oleju? jestem na nie
"Żarciem" bym tego nie nazwał, porównując Vkę do chociażby 2.0 z B6/7 wypada genialnie. Ale niech każdy robi jak i co chce, ja nikogo do niczego nie chcę przekonywać
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
święte słowaPrzemas80 pisze:ajgorsze są zawsze chwasty po poprzednich właścicielach.
swoją drogą przy silnikach wankla to też żaden wyniksagem pisze:Ja dolewam 2.5 - 3 litry oleju na 10tysięcy, oczywiście 5W40, nie jakiś chłam.
"Żarciem" bym tego nie nazwał, porównując Vkę do chociażby 2.0 z B6/7 wypada genialnie.
PostWysłany: Dzisiaj 2:03 Temat postu:
Dużo wcina gazu po mieści ?
Czy dużo... nie mierzyłem dokładnie, nie wyliczałem itp. Do pracy mam 25 km w jedna strone i wiecej niż 13 gazoliny nie wsunął. A lekkiej nogi nie mam, wiec myśle że nie jest najgorzej...
PostWysłany: Dzisiaj 13:36 Temat postu:
Czemu ktoś zmienił 2,6 na ABK?? Ale prezentuje się zacnie
Dokładnie to nie wiem, nie wnikałem ale te moje ABK jest w dobrym stanie,daje rade :lol: Nie jest to rakieta, ale ''cuś'' tam ciągnie...
PostWysłany: Dzisiaj 18:50 Temat postu:
Wcześniej nie obczaiłem ktoś ori zespolaki zajumał
Niestety nie było jak kupowałem... A oglądałem ją 7 razy, może i wiecej... ale jeszcze bedą, tak podchodze do sprawy
Wysłany: Dzisiaj 8:20 Temat postu:
i zderzak esiakowy <ok> będzie coś modzone czy zostaje seria?
Plany oczywiście są, ale wole napisac co zrobiłem niż co bym chciał zrobic. Wiec jak cos wymodze to na pewno sie pochwale
Patryk a graty jakieś Ci zostały??? Bo miałeś tego troche...
Dużo wcina gazu po mieści ?
Czy dużo... nie mierzyłem dokładnie, nie wyliczałem itp. Do pracy mam 25 km w jedna strone i wiecej niż 13 gazoliny nie wsunął. A lekkiej nogi nie mam, wiec myśle że nie jest najgorzej...
PostWysłany: Dzisiaj 13:36 Temat postu:
Czemu ktoś zmienił 2,6 na ABK?? Ale prezentuje się zacnie
Dokładnie to nie wiem, nie wnikałem ale te moje ABK jest w dobrym stanie,daje rade :lol: Nie jest to rakieta, ale ''cuś'' tam ciągnie...
PostWysłany: Dzisiaj 18:50 Temat postu:
Wcześniej nie obczaiłem ktoś ori zespolaki zajumał
Niestety nie było jak kupowałem... A oglądałem ją 7 razy, może i wiecej... ale jeszcze bedą, tak podchodze do sprawy
Wysłany: Dzisiaj 8:20 Temat postu:
i zderzak esiakowy <ok> będzie coś modzone czy zostaje seria?
Plany oczywiście są, ale wole napisac co zrobiłem niż co bym chciał zrobic. Wiec jak cos wymodze to na pewno sie pochwale
Patryk a graty jakieś Ci zostały??? Bo miałeś tego troche...