[Audi B4] Audi Competition by delik ;) odbudowa
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
Auto pomalowane od jutra zabieram się za składanie.
Miało być wspaniale wyszło jak zwykle haha.
Do poprawki szyber oraz maska z powodu umiejętności manualnych i zrobienia przypadkowo rys.
Całe auto do prze-polerowania przed sezonem porządnie i będzie git jest parę mankamentów lakieru ale to do pokazania na żywo, człowiek uczy się na błędach wiec pewnie to za 2-3 lata znów ja prysnę na dużo droższych materiałach.
Ogólnie jest dobrze (ale nie perfekcyjne choć chciałbym) ideał to z salonu, pamiętajmy że ogarniałem to jako laik ucząc się bardzo wiele przy tym, hehe.
Pozdrawiam wszystkich. <ok>
Miało być wspaniale wyszło jak zwykle haha.
Do poprawki szyber oraz maska z powodu umiejętności manualnych i zrobienia przypadkowo rys.
Całe auto do prze-polerowania przed sezonem porządnie i będzie git jest parę mankamentów lakieru ale to do pokazania na żywo, człowiek uczy się na błędach wiec pewnie to za 2-3 lata znów ja prysnę na dużo droższych materiałach.
Ogólnie jest dobrze (ale nie perfekcyjne choć chciałbym) ideał to z salonu, pamiętajmy że ogarniałem to jako laik ucząc się bardzo wiele przy tym, hehe.
Pozdrawiam wszystkich. <ok>
Ostatnio zmieniony 01 lut 2014, 20:14 przez delik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
nie jestem lubie zeby cos bylo blisko perfekcji a autu brkauje duuuuuzo do tego gdyby nie glupota i zarysowanie maski i szybra zostal by tylko i wylacznie polerka jeden blotnik jak na laika przystalo jest nie taki jak powinien do konca(blad przygotowania) chcialo sie za szybko to sie ma
teraz juz wiem ze malowana bedzie ponownie na lepszych mateiralach
mankamentow jest choc malo jak na robote amatora
ogolnie zyciowa porazka pt "ratowanie strucla-chcialem zajbeisice wyszlo jak zwykle" chyab napisze kasiazke buahah
teraz juz wiem ze malowana bedzie ponownie na lepszych mateiralach
mankamentow jest choc malo jak na robote amatora
ogolnie zyciowa porazka pt "ratowanie strucla-chcialem zajbeisice wyszlo jak zwykle" chyab napisze kasiazke buahah