[Audi B4] Audi Competition by delik ;) odbudowa
nie no to jak jest tak jak piszesz to nie wrzucaj fot, do admina prosba o zamknięcie tematu, a ja lecę po bańkę z benzyna i sam osobiście przyjadę pomóc Ci spalić ten gruz <ok> tutaj na forum mogę być tylko same igiełki, laleczki bezwypadkowe w oryginalnych lakierach od pierwszego właścicela z Niemiec, zapamiętaj to sobie :!: :mrgreen:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
weź się przestań mazać jak dziecko. Kawał roboty odwaliłeś, chwal się zamiast płakać że wszystko źle. Nikt od razu nie stał się profesjonalistą.delik pisze:nie jestem lubie zeby cos bylo blisko perfekcji a autu brkauje duuuuuzo do tego gdyby nie glupota i zarysowanie maski i szybra zostal by tylko i wylacznie polerka jeden blotnik jak na laika przystalo jest nie taki jak powinien do konca(blad przygotowania) chcialo sie za szybko to sie ma
teraz juz wiem ze malowana bedzie ponownie na lepszych mateiralach
mankamentow jest choc malo jak na robote amatora
ogolnie zyciowa porazka pt "ratowanie strucla-chcialem zajbeisice wyszlo jak zwykle" chyab napisze kasiazke buahah
wezmę też swoją bańkę, we dwóch raźniej. Przecież to niedopuszczalne aby malować taki pojazd jak Audi. Jak to - poprawiać fabrykę? Niegodne. Szubienica to mało <mikolaj>duo pisze:nie no to jak jest tak jak piszesz to nie wrzucaj fot, do admina prosba o zamknięcie tematu, a ja lecę po bańkę z benzyna i sam osobiście przyjadę pomóc Ci spalić ten gruz <ok> tutaj na forum mogę być tylko same igiełki, laleczki bezwypadkowe w oryginalnych lakierach od pierwszego właścicela z Niemiec, zapamiętaj to sobie :!: :mrgreen:
swoją drogą to że kolor jest inny to jest oczywista oczywistość. Z wiekiem barwa się zmienia od wielu czynników, musiałbyś chwilę w mieszalni posiedzieć żeby dobrać ten sam.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub