[B4 1Z] Rezanie Dodatkowego Podswietlania Na Podsufitce.
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Witam. Dziś też zabrałem się za rezanie oświetlenia dodatkowego. Mam taki problem że w jednej lampce nie mam przy przełączniku tej blaszki na zdjęciu zaznaczone miejsce w którym powinna być
jest ona wł./wył. lampki. I tu moje pytanie: czy może ktoś zna jakiś sposób żeby to czymś zastąpić, czy w ogóle jest możliwość coś takiego kupić. A może macie jakieś inne pomysły zeby na to zaradzić?
jest ona wł./wył. lampki. I tu moje pytanie: czy może ktoś zna jakiś sposób żeby to czymś zastąpić, czy w ogóle jest możliwość coś takiego kupić. A może macie jakieś inne pomysły zeby na to zaradzić?
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- damian121592
- Forum Audi 80
Witam czy ktoś ma foto story jak zrobić to rzezanie chodzi mi jak przepchać kable bez demontażu podsufitki. Ja co prawda mam inny pomysł chce kupić 4 moduły cob bo nie mogę dostać ori lampek podpiąć się pod lampkę przez oczka 8mm zakładając je na żarówkę c10w która wchodzi do lampki . A moduły przykleić na taśme 3 m na zaślepki tylko muszę nawiercić te zaślepki żeby kable przeprowadzić pytanie ja tam przekroje kabli przechodzą
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.0 ABT
Foto story nie mam, ale jak zdejmiesz rączki to ujżysz owalne dziury w profilu i od raczki do rączki przeprowadzisz kable ale same kable bo już wtyczki 1cmx1cmx1cm nie mogłem bo w profilu jest jakaś przegroda w połowie, pierw przeplatałem drucik od spawarki automatu 0,6mm potem tym ciągałem przewody (co prawda nie od światełka ale coś inne przeciągałem)
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub