Genialna mądrość ludowa duo :mrgreen: Niektórzy nazywają to: Niefinansowe świadczenia socjalne :mrgreen:duo pisze:
Pamiętaj synku, że nie wolno kraść :!: jak Ci coś będzie potrzeba to tatuś przyniesie z pracy ... :mrgreen:
[ALL]Warsztaty sprawdzone i polecane przez klientów audi80
Witam,
Zwracam się do właścicieli 80-tek z Warszawy i okolic, może moje okolice Bielan, Białołęka, noo generalnie Warszawa.
Chciałbym namierzyć jakiś sprawdzony warsztat, który w razie potrzeby by ratował moje Audi - chodzi mi tu np. o prace przy wymianie tarcz/klocków, jakieś prace przy układzie kierowniczym czy zawieszeniu - jeżeli będą potrzebne.
Możecie podzielić się jakimiś namiarami/opiniami?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Zwracam się do właścicieli 80-tek z Warszawy i okolic, może moje okolice Bielan, Białołęka, noo generalnie Warszawa.
Chciałbym namierzyć jakiś sprawdzony warsztat, który w razie potrzeby by ratował moje Audi - chodzi mi tu np. o prace przy wymianie tarcz/klocków, jakieś prace przy układzie kierowniczym czy zawieszeniu - jeżeli będą potrzebne.
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Warsztat godny polecenia
Witam wszystkich,
temat moze nie o spocie, ale mam pytanie do ludzi z Lublina i okolic.
Potrzebuje jakiegoś dobrego warsztatu, co potrafi i nie popsuje audi, a chodzi mi dokladnie o wymiane uszczelki pod głowica.
Sa warsztaty, ale jak pytam sie co po nie ktorych to mowia ze nigdy nie robili V6 itp ale moge spróbować.... Chce pójść do konkretnego warsztatu którzy wiedza co z czym sie je, i nie mowia ze na początek to Panie będzie dużo kosztować...
Model: Silnik ABC
Pozdrawiam.
temat moze nie o spocie, ale mam pytanie do ludzi z Lublina i okolic.
Potrzebuje jakiegoś dobrego warsztatu, co potrafi i nie popsuje audi, a chodzi mi dokladnie o wymiane uszczelki pod głowica.
Sa warsztaty, ale jak pytam sie co po nie ktorych to mowia ze nigdy nie robili V6 itp ale moge spróbować.... Chce pójść do konkretnego warsztatu którzy wiedza co z czym sie je, i nie mowia ze na początek to Panie będzie dużo kosztować...
Model: Silnik ABC
Pozdrawiam.
Witam
Podobno ten warsztat jest dobry miałem u nich robić silnik ale na razie nie mam pieniędzy a moja audiczka jakoś jeździ.
http://www.auto-szlif.pl/oferta_s68.html
Pozdrawiam
Podobno ten warsztat jest dobry miałem u nich robić silnik ale na razie nie mam pieniędzy a moja audiczka jakoś jeździ.
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Malware pisze:Witam
Pozdrawiam
Gdybym miał bliżej do tej firmy, wykręcanie urwanych świec żarowych 30-50zł a nie 300zł jak mi już krzyczeli :shock:
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
ze sprawami zawieszenia to i ja sobie bez problemu poradze w swoim blaszakuMarciino pisze:Witam,
-
- Forum Audi 80
Gdańsk
Siemanko, mam pewien problemik otóż w moim audiku sprzęgło się skończyło... Nie jestem z Gdańska ani z trójmiasta do tej pory swoje auto naprawiałem w swoim rodzinnym mieście jednakże nie mogę dłużej czekać z wymianą sprzęgła. Pytanie do was mam takie jaki byście mi polecili warsztat, który nie zgarnie ode mnie kasy jakbym reperował porsche oraz jednocześnie nie będą mi wmawiali ze jak mi się kończy tarcza sprzęgłowa to trzeba silnik zmienić bo to on tak wariuje sprzęgło było dobre ;P
Siemanko, mam pewien problemik otóż w moim audiku sprzęgło się skończyło... Nie jestem z Gdańska ani z trójmiasta do tej pory swoje auto naprawiałem w swoim rodzinnym mieście jednakże nie mogę dłużej czekać z wymianą sprzęgła. Pytanie do was mam takie jaki byście mi polecili warsztat, który nie zgarnie ode mnie kasy jakbym reperował porsche oraz jednocześnie nie będą mi wmawiali ze jak mi się kończy tarcza sprzęgłowa to trzeba silnik zmienić bo to on tak wariuje sprzęgło było dobre ;P
Dobry warsztat masz w Pomiechówku na Ludowej 13A. Auto Naprawa Sławian BoberMarciino pisze:Witam,
Zarówno właściciel, jak i syn to miłośnicy marki. Naprawy są przeprowadzone profesjonalnie, jeżeli tylko mają odpowiednią ilość czasu, to w aucie zazwyczaj naprawią coś więcej. Wkręcą brakującą śrubkę, nasmarują zawiasik Szanują auta Klienta, nigdy nie zdarzyło że czegoś brakowało po naprawie, lub coś "się urwało".
Polecam
-
- Forum Audi 80