Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Witam wszystkich po przerwie.
Aktualnie przy audicy jest mały zastój prac ,spowodowany małą zawartościa portfela :->
Do końca ferii planuję kupić zderzak coupe ,robota jest więc hajsu trochę na to wpadnie.
Na ten weekend przy samochodzie trochę podziałałem ,były to jednak drobne zmiany kosmetyczne.
Najpierw wypolerowałem sobie kabłąki zagłówków:
Jest:
Później postanowiłem unowocześnić linię nadwozia i zastapiłem to:
tym:
Na koniec drobna zmiana, podpatrzona na aucie Konstruktora
I parę fot:
W tygodniu wezmę się za przelutowanie centralki i ogarniecie krańcówek
Jeżeli ktos ma na sprzedaż krańcówkę drzwi pasażera lub ori gałkę zmiany biegów to chętnie przygarnę.
Na wiosnę wylatują naklejki z tylnej szyby bo faktycznie trochę wsią wieją, miałem niedługo rezać zegary z obrotomierzem ale ciągle się do tego nie zbliżyłem..Do przeglądu muszę jeszcze zrobić łożyska amorów :->
Pozdrawiam :mrgreen:
Aktualnie przy audicy jest mały zastój prac ,spowodowany małą zawartościa portfela :->
Do końca ferii planuję kupić zderzak coupe ,robota jest więc hajsu trochę na to wpadnie.
Na ten weekend przy samochodzie trochę podziałałem ,były to jednak drobne zmiany kosmetyczne.
Najpierw wypolerowałem sobie kabłąki zagłówków:
Jest:
Później postanowiłem unowocześnić linię nadwozia i zastapiłem to:
tym:
Na koniec drobna zmiana, podpatrzona na aucie Konstruktora
I parę fot:
W tygodniu wezmę się za przelutowanie centralki i ogarniecie krańcówek
Jeżeli ktos ma na sprzedaż krańcówkę drzwi pasażera lub ori gałkę zmiany biegów to chętnie przygarnę.
Na wiosnę wylatują naklejki z tylnej szyby bo faktycznie trochę wsią wieją, miałem niedługo rezać zegary z obrotomierzem ale ciągle się do tego nie zbliżyłem..Do przeglądu muszę jeszcze zrobić łożyska amorów :->
Pozdrawiam :mrgreen:
ja mam takie z ''dziurą'' http://img207.imageshack.us/img207/6899/20110719085.jpg
z tyłu też takie masz?
ale te twoje lepsze <ok>
z tyłu też takie masz?
ale te twoje lepsze <ok>
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub