no to namąciłeś limited to może nie ale jakiś tam edyszyn moż to to i jest <ok>Piotrekdriver1 pisze:Folia na zewnątrz?Z tymi lampami to się na razie wstrzymaj :mrgreen:Roman_S pisze:Reflektory oklejone folią. Kurde ,naprawdę wyjdzie że jakiś limitowane, Wertyn, poczekaj bo może źle wyjdę na tej zamianie ,He! :lol: :mrgreen:
[ Dodano: 2014-02-02, 12:59 ]
Z zagłowkami miałem na myśli
Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
przespawa się hahahahTighe pisze:dokładnie, do tego się nie zamienicie bo te pełne mają mniejszy odstęp mocowań między sobą niż te z dziurądaniel110791 pisze:co wy tu gadacie, jakie limited edyszyn :lol: zwykłe zagłowki, tak jak Wertyn mówi, jak nie ma z tyłu zagłówków to takie są z przodu
a tak serio to ktoś na forum chyba rezał takie pełne zagłówki do tylnej kanapy, tylko nie mogę teraz tego znaleźć
a to już za droga przesyłka, no i na stołku nie da się jeździćRoman_S pisze:Też już się od wujka dowiedziałem, całymi fotelami byśmy się musieli zamienić :mrgreen:
Piotrekdriver1, folia była dawana na zewnątrz ,na lampy ,kilka stron wcześniej są zdjęcia z bliska.Trzyma się dobrze ,do tej pory żadnych ubytków.
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub