no przecież to limited sport edyszyn :mrgreen:Roman_S pisze:dla dwóch zagłówków..
Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Jeżdże z folią i żyje ,na ciemność nie narzekam ,no może czasem gdy linie na jezdni są wytarte.
Dzisiaj rozebrałem lewy słupek celem podłączenia krańcówki w drzwiach kierowcy ,dodatkowo wyczyściłem wszystkie krańcówki oprócz pasażera z przodu, tam musze wstawić nową i dopiero wszystko popodłączać.
Tak więc po dzisiejszych pracach mam już działający brzęczyk właczonych świateł i radia <ok>
Dzisiaj rozebrałem lewy słupek celem podłączenia krańcówki w drzwiach kierowcy ,dodatkowo wyczyściłem wszystkie krańcówki oprócz pasażera z przodu, tam musze wstawić nową i dopiero wszystko popodłączać.
Tak więc po dzisiejszych pracach mam już działający brzęczyk właczonych świateł i radia <ok>
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
Wstawiam aktualne zdjęcia autka. Jest ono w stanie tragicznym ,no ale cóż-tej zimy spełnia bardzo wiele ról ,od terenówki ,przez zakupowóz bo ciężarówkę...Wstyd mi za tto ,w jakim stanie się ono aktualnie znajduje ,ale już na dniach biorę się za przygotowywanie auta do "sezonu" :mrgreen:
Takze niedługo przywróce autku blask ,na razie została już ogarnięta pompka centralnego, światełko w pozycji na I świeci a samochód można otworzyć nawet z zamka bagażnika <ok>
Cdn.
Takze niedługo przywróce autku blask ,na razie została już ogarnięta pompka centralnego, światełko w pozycji na I świeci a samochód można otworzyć nawet z zamka bagażnika <ok>
Cdn.