[Audi 80 B4 2.0 ABT] by witajlala Nowe Fotki!!!
ABT sedan waży 1130 jakoś tak około poza tym jest inaczej wykonane inna klasa aut więc nie ma sensu porównywać,druga rzecz nie jest też wołem zawalidrogą z krótką skrzynią w mieście elegancko sobie radzi.Robiłem nią długie trasy i nie narzekam to po prostu nie jest auto do katowania czy jakiś wyścigów z pod świateł i polecił bym je jako pierwszy samochód.
Przemas80,
Dobrze prawisz
Chcesz zapindalać to wstaw AAH, z seryjna mocą już sobie audi dobrze radzi..
Chcesz bardziej zapindalać do wstaw AAN albo od razu ADU i quattro!
Chcesz zapindalać mając diesla to wstaw 1Z i dłubnij mapę, wtryski, pompę i icka i będzie 130 KM.
Chcesz bardziej zapindalać mając diesla to wstaw AVF, dlubnij mapę i masz spokojnie 160 KM a silnik jest jeszcze bardziej rozwojowy.
Jeśli nie chcesz zmieniać silnika to doprowadź swój do serii i będziesz zadowolony <ok>
Dobrze prawisz
Chcesz zapindalać to wstaw AAH, z seryjna mocą już sobie audi dobrze radzi..
Chcesz bardziej zapindalać do wstaw AAN albo od razu ADU i quattro!
Chcesz zapindalać mając diesla to wstaw 1Z i dłubnij mapę, wtryski, pompę i icka i będzie 130 KM.
Chcesz bardziej zapindalać mając diesla to wstaw AVF, dlubnij mapę i masz spokojnie 160 KM a silnik jest jeszcze bardziej rozwojowy.
Jeśli nie chcesz zmieniać silnika to doprowadź swój do serii i będziesz zadowolony <ok>
Przemas80 pisze:ABT sedan waży 1130 jakoś tak około poza tym jest inaczej wykonane inna klasa aut więc nie ma sensu porównywać,druga rzecz nie jest też wołem zawalidrogą z krótką skrzynią w mieście elegancko sobie radzi.Robiłem nią długie trasy i nie narzekam to po prostu nie jest auto do katowania czy jakiś wyścigów z pod świateł i polecił bym je jako pierwszy samochód.
Popieram ,nie ma to jak kochany Abt-ek. A polo choć jest bardziej zrywne to to jest...polo :lol:
ok dzięki Popej, będę pamiętał
[ Dodano: 2014-02-07, 15:14 ]
Panowie mam pytanie a zarazem prosbe mechanik do mnie dzwonil i powiedzial ze tlumnik drgan skretnych jest do wymiany a mam pytanie czy moze sie cos stac jak go nie wymienie bo z kasa krucha a to dziadostwo 200zl prosze o odpowiedz dzieki
[ Dodano: 2014-02-07, 21:03 ]
audi jednak dostanie tłumik drgań i jeszcze uszczelki rozrzadu i pod pokrywa zaworów gdyż się lekko poci i ubywa mi płynu chłodzącego ale nie wydaje mi się żeby to była uszczelka pod głowicą bo auta ma moc.może koledzy jakieś porady zaleje nowy płyn i zobacze czy ubywa.a w pon bedzie już nowy zderzaczek najprawdopodomniej.tagże bedą nowe foty i zrobię zdjęcia środka.życzcie mi powodzenia bo audi pochłoneło prawie cała moja wypłatę ale liczy się pasja Prawda?
[ Dodano: 2014-02-07, 15:14 ]
Panowie mam pytanie a zarazem prosbe mechanik do mnie dzwonil i powiedzial ze tlumnik drgan skretnych jest do wymiany a mam pytanie czy moze sie cos stac jak go nie wymienie bo z kasa krucha a to dziadostwo 200zl prosze o odpowiedz dzieki
[ Dodano: 2014-02-07, 21:03 ]
audi jednak dostanie tłumik drgań i jeszcze uszczelki rozrzadu i pod pokrywa zaworów gdyż się lekko poci i ubywa mi płynu chłodzącego ale nie wydaje mi się żeby to była uszczelka pod głowicą bo auta ma moc.może koledzy jakieś porady zaleje nowy płyn i zobacze czy ubywa.a w pon bedzie już nowy zderzaczek najprawdopodomniej.tagże bedą nowe foty i zrobię zdjęcia środka.życzcie mi powodzenia bo audi pochłoneło prawie cała moja wypłatę ale liczy się pasja Prawda?
Masz wersje pieską i kody są inne
tu link z kodami
https://audi80.pl/all-kody-lakierow- ... t67749.htm
tu link z kodami
https://audi80.pl/all-kody-lakierow- ... t67749.htm
koledzy zderzak juz czeka na montaż jest z kierunkami i z halogenami mam pytanie bo po wymianie termostau i pompy zauwarzyłem wyciek kolo kolektora ssącego a płynu ubywa 300ml na okolo 50km nie kopci i ma moc tylko nie wiem z czego to wyciek pomożecie?
[ Dodano: 2014-02-19, 00:15 ]
Panowie Skur... ukradły mi zderzak z cała zawartością z kolegi garażu gdzie trzymałem części on też ucierpiał bo znikneły jego boczki do audi a4 b5 nic tylko więzienie.Wyobraście sobie ten widok otwartego garażu gdzie nie ma waszych części aż krew zalewa a miał być taki ładny i bez skazy ah... tagże bede sie strał od nowa tylko trochę kasy szkoda dobrze że żadnego z naszych aut w tym garażu nie było bo bog wie co by się z nimi stało
[ Dodano: 2014-02-23, 20:41 ]
Panowie zderzak juz odzyskałem jest juz na aucie jutro może fotki wstawie tylko mam problem bo u mnie nie ma pociagnietej instalacji od halogenów takgże może ogarne ja za jakiś czas Pozdrawaim
[ Dodano: 2014-02-19, 00:15 ]
Panowie Skur... ukradły mi zderzak z cała zawartością z kolegi garażu gdzie trzymałem części on też ucierpiał bo znikneły jego boczki do audi a4 b5 nic tylko więzienie.Wyobraście sobie ten widok otwartego garażu gdzie nie ma waszych części aż krew zalewa a miał być taki ładny i bez skazy ah... tagże bede sie strał od nowa tylko trochę kasy szkoda dobrze że żadnego z naszych aut w tym garażu nie było bo bog wie co by się z nimi stało
[ Dodano: 2014-02-23, 20:41 ]
Panowie zderzak juz odzyskałem jest juz na aucie jutro może fotki wstawie tylko mam problem bo u mnie nie ma pociagnietej instalacji od halogenów takgże może ogarne ja za jakiś czas Pozdrawaim