[80 B4] Półka kierowcy 2 x airbag
[80 B4] Półka kierowcy 2 x airbag
Czy w modelach od 94r z dwiema poduszkami występowała półka kierowcy?
Oryginalnie jest blenda (foto nr 1), którą chciałbym zamienić na półkę. Ta którą znalazłem (foto nr 2) nie daje się zamocować w miejsce blendy (zupełnie inaczej rozmieszczone otwory montażowe). Ma ktoś rozpoznany temat?
--
pzdr
kapitan
Oryginalnie jest blenda (foto nr 1), którą chciałbym zamienić na półkę. Ta którą znalazłem (foto nr 2) nie daje się zamocować w miejsce blendy (zupełnie inaczej rozmieszczone otwory montażowe). Ma ktoś rozpoznany temat?
--
pzdr
kapitan
-
- Forum Audi 80
Witam do dej deski nie zamontujesz półki z kieszenią,ta twoja deska ma inne mocowania do karoserii pod szyba(ma takie aluminiowe mocowania przykręcane do podszybia) inna jest półka pasażera ,zamek otwiera się na bok ,a w desce z półką zamek schowka pasażera otwiera się do góry.W twojej desce na pewno poduszka pasażera jest na dwie wpinki w tej drugiej na jedną.Krótko mówiąc jak chcesz mieć półkę po kierownicą to musisz mieć inną deskę
Podsumowując
- rozumiem że były dwie wersje deski po lifcie, jedna bez półki taka jak na foto nr 1, druga z półką w opcji jak na foto nr 3 ?
- w desce nr 3 jest półka z foto nr 2 czy jeszcze inna?
- czy ta półka występuje również w wersji miękkiej ?
Może ktoś to potwierdzić?
Całej deski nie uśmiecha mi się przekładać, więc spróbuję rzezać półkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
--
pzdr
kapitan
- rozumiem że były dwie wersje deski po lifcie, jedna bez półki taka jak na foto nr 1, druga z półką w opcji jak na foto nr 3 ?
- w desce nr 3 jest półka z foto nr 2 czy jeszcze inna?
- czy ta półka występuje również w wersji miękkiej ?
Może ktoś to potwierdzić?
Całej deski nie uśmiecha mi się przekładać, więc spróbuję rzezać półkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
--
pzdr
kapitan
Też gnębiłem ten temat, ale poniżej cytowany post odebrał mi nadzieje. Co prawda autor tematu nie napisał, czy udało mu się to jakoś zrezać (pisałem do niego dodatkowo na PW)
swistak3171 pisze:Witam do dej deski nie zamontujesz półki z kieszenią,ta twoja deska ma inne mocowania do karoserii pod szyba(ma takie aluminiowe mocowania przykręcane do podszybia) inna jest półka pasażera ,zamek otwiera się na bok ,a w desce z półką zamek schowka pasażera otwiera się do góry.W twojej desce na pewno poduszka pasażera jest na dwie wpinki w tej drugiej na jedną.Krótko mówiąc jak chcesz mieć półkę po kierownicą to musisz mieć inną deskę