Żółte Audi 80 Cabriolet 1997r 1.9 TDI
Jakbym miał za co, to bardzo chętnie kupił bym takie felgi, bo juz nie raz z ciekawości szukałem. No ale niestety narazie muszę pozostać i cieszyć się z tego co mamATLAS pisze:Z roku na rok te cabrio mi się mniej podoba
Moim zdaniem czarne listwy na drzwiach to kompromitacja.
Pamiętam jak te audi było do sprzedania od początku marca 2009 za 22600zł w Kłodzku. Stało wtedy na 18 calowych RH, niestety ze zbyt grubymi dystansami z tyłu. Następny właściciel wystawił je w sierpniu 2010 w Pawłowicach.
Mam fotki tego auta z tamtych lat na moim serwerze:
http://danielatlas.eu/cabrio/yellow/
Obrazek
Mi podobałaby się gdyby wyglądała mniej więcej tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdro!
u nas pod Lublinem jest zakład ostatnio Veir robił tam szybę koszta coś ponad 600zł .Pietrówa pisze:Hej.
Potwierdzam słowa Kolczata 500 PLN to standardowa cena.
Jeden z lepszych zakładów od dachów jest w Lublinie, ale chyba nic Ci to nie pomoże bo 400 km to jednak dość dużo.
A w jakich okolicznościach pękła Ci ta szyba? Składałeś dach przy minusie, czy czymś oparłeś się o szybę?
Spróbuje się tam jutro dodzwonić i dzięki za informacje . Pękła bo składałem dach, ale auto stało na podwórku w słońcu przez ponad 2 godziny i do tego było z 10 stopni ;/Pietrówa pisze:Hej.
Potwierdzam słowa Kolczata 500 PLN to standardowa cena.
Jeden z lepszych zakładów od dachów jest w Lublinie, ale chyba nic Ci to nie pomoże bo 400 km to jednak dość dużo.
A w jakich okolicznościach pękła Ci ta szyba? Składałeś dach przy minusie, czy czymś oparłeś się o szybę?