Chodzi pewnie o sensor,on jest w macie w siedzeniu.boczek375 pisze:nie, pod fotel kierowcy z innego b4, spróbuję jeszcze posprawdzać i instalację. a gdzie ten czujnik znajdę?
[80 B4 all] Podgrzewane fotele
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
Tak jak pisze Jarewa sensor jest w siedzeniu wyczuwalny przez materiał. Takie grzanie które raz jest a raz go nie ma to bardzo możliwe przełamany kabel w wiązce (tak nie do końca,wisi na jednym włosku:-)) Ja miałem takie coś 2 centymetry od sensora ale znalazłem. I jeszcze jedno jak zakładacie same maty to od razu dajcie je odwrotnie tzn maty z fotela kierowcy do pasażera i odwrotnie(poznacie że kable układają się w odwrotną stronę) A po co to? Bo z fotela kierowcy jest zawsze bardziej zużyta i pasażera dłużej pogrzeje:-)
Problem mam.... Fotel nie grzeje (maty sprawne). Przy wtyczce wychodzącej z podlogi sprawa wygląda następująco:
Po podpięciu probówki pod mase prąd jest na grubym brązowym i cienkim brązowo czarnym. Po podpięciu fotela l prąd pokazuje się na mostku brązowo niebieskim.
Jak podepnę probówkę pod + i włącze grzanie to prąd w ulamek sekundy znika. Jak podepnę fotel to prąd nie znika i wyłącza sie jak ustawie przycisk na 0. Co tu jest nie tak ? :\
Po podpięciu probówki pod mase prąd jest na grubym brązowym i cienkim brązowo czarnym. Po podpięciu fotela l prąd pokazuje się na mostku brązowo niebieskim.
Jak podepnę probówkę pod + i włącze grzanie to prąd w ulamek sekundy znika. Jak podepnę fotel to prąd nie znika i wyłącza sie jak ustawie przycisk na 0. Co tu jest nie tak ? :\
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub