[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
Przemas80, mi osobiście ta krata się podoba
MIODEK, w sumie od seri dużo się nie różni ta opcja ale wydaje mi się że głośniki w tym miejscu to lepsze rozwiązanie niż naparzające po nogach.
GSF, Będę starał się to wcielić w życie . Na razie jestem na etapie robienia kieszeni do tylnych boczków, temat zaślepek na głośniki opanowany już .
[ Dodano: 2014-02-05, 18:28 ]
efekty nudy
MIODEK, w sumie od seri dużo się nie różni ta opcja ale wydaje mi się że głośniki w tym miejscu to lepsze rozwiązanie niż naparzające po nogach.
GSF, Będę starał się to wcielić w życie . Na razie jestem na etapie robienia kieszeni do tylnych boczków, temat zaślepek na głośniki opanowany już .
[ Dodano: 2014-02-05, 18:28 ]
efekty nudy
- mateuszz117
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
mateuszz117, dzięki, na razie działam tylko tyle co mi pogoda pozwala
daniel110791, myśle że jak trochę uszczuplić tą kieszeń to wejdzie
delik, już obadałem dokładnie ten temat i z głośnikiem problemu nie będzie, można wsadzić dość spory głośnik i nie będzie kolidował z szybą, a sam montaż głośnika to poprzez pierścień dystansowy z mdf'u.
daniel110791, myśle że jak trochę uszczuplić tą kieszeń to wejdzie
delik, już obadałem dokładnie ten temat i z głośnikiem problemu nie będzie, można wsadzić dość spory głośnik i nie będzie kolidował z szybą, a sam montaż głośnika to poprzez pierścień dystansowy z mdf'u.
Bardzo fajna koncepcja z tymi głośnikami aaaale czekam na efekt umiejscowienia głośnika bo mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawę z tego ze głośnik od strony wewnętrznej drzwi musi być osłonięty szczelnie! Musisz mu stworzyć zamknięta kubaturę żeby to dobrze grało albo uszczelnić boczek tak żeby wnętrze było oddzielone od komory :-> chyba ze zastosujesz głośniki same w sobie zamknięte ale one maja ograniczone pasmo... Trzymam kciuki i piłki obserwuje temat! Na akustyce sie znam bo z nią pracuje wiec jak będziesz miał pytania to służę pomocą
Popej, to że musi być szczelnie to oczywiste że wiem . Co do wygłuszenia drzwi to patrząc na te duże luki to myślę żeby kupić trochę blachy aluminiowej i tym zaślepić. Jeżeli chodzi o głośniki to nie oczekuje car audio "oh ah" zależy mi by to już grało jak w nowszych autkach. Dzięki za zaoferowanie pomocy, bo pytanek parę mam ale to już na pw się odezwę
Dziś trochę porzeźbiłem w padły przyciski od a4 brakuje mi jeszcze od grzanych foteli, halogenów i rolety. Nabyłem też przycisk od zamykania drzwi ale nie mam pojęcia jak go podłączyć. Parę fot :
No i oczywiście już rozwiązałem problem kieszeni w tylnych boczkach . Wystarczy delikatnie uszczuplić kanapę i wejdą bez żadnego ale. Na dniach się tym zajmę, porobię foto story to może komuś się przyda na przyszłość .
Dziś trochę porzeźbiłem w padły przyciski od a4 brakuje mi jeszcze od grzanych foteli, halogenów i rolety. Nabyłem też przycisk od zamykania drzwi ale nie mam pojęcia jak go podłączyć. Parę fot :
No i oczywiście już rozwiązałem problem kieszeni w tylnych boczkach . Wystarczy delikatnie uszczuplić kanapę i wejdą bez żadnego ale. Na dniach się tym zajmę, porobię foto story to może komuś się przyda na przyszłość .