Przemas80, mi osobiście ta krata się podoba MIODEK, w sumie od seri dużo się nie różni ta opcja ale wydaje mi się że głośniki w tym miejscu to lepsze rozwiązanie niż naparzające po nogach. GSF, Będę starał się to wcielić w życie . Na razie jestem na etapie robienia kieszeni do tylnych boczków, temat zaślepek na głośniki opanowany już .
mateuszz117, dzięki, na razie działam tylko tyle co mi pogoda pozwala daniel110791, myśle że jak trochę uszczuplić tą kieszeń to wejdzie delik, już obadałem dokładnie ten temat i z głośnikiem problemu nie będzie, można wsadzić dość spory głośnik i nie będzie kolidował z szybą, a sam montaż głośnika to poprzez pierścień dystansowy z mdf'u.
Bardzo fajna koncepcja z tymi głośnikami aaaale czekam na efekt umiejscowienia głośnika bo mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawę z tego ze głośnik od strony wewnętrznej drzwi musi być osłonięty szczelnie! Musisz mu stworzyć zamknięta kubaturę żeby to dobrze grało albo uszczelnić boczek tak żeby wnętrze było oddzielone od komory :-> chyba ze zastosujesz głośniki same w sobie zamknięte ale one maja ograniczone pasmo... Trzymam kciuki i piłki obserwuje temat! Na akustyce sie znam bo z nią pracuje wiec jak będziesz miał pytania to służę pomocą
Popej, to że musi być szczelnie to oczywiste że wiem . Co do wygłuszenia drzwi to patrząc na te duże luki to myślę żeby kupić trochę blachy aluminiowej i tym zaślepić. Jeżeli chodzi o głośniki to nie oczekuje car audio "oh ah" zależy mi by to już grało jak w nowszych autkach. Dzięki za zaoferowanie pomocy, bo pytanek parę mam ale to już na pw się odezwę
Dziś trochę porzeźbiłem w padły przyciski od a4 brakuje mi jeszcze od grzanych foteli, halogenów i rolety. Nabyłem też przycisk od zamykania drzwi ale nie mam pojęcia jak go podłączyć. Parę fot :
No i oczywiście już rozwiązałem problem kieszeni w tylnych boczkach . Wystarczy delikatnie uszczuplić kanapę i wejdą bez żadnego ale. Na dniach się tym zajmę, porobię foto story to może komuś się przyda na przyszłość .
Maciek_B4, Co innego będzie jak wpadnie symphony I . Swoją drogą to od dziś musowo przerzuciłem się na rower :lol:. W marcu będe rozbierał i na spokojnie rzeźbił bo i tak nie jeździ.
Moja chyba też na wiosnę rozebrana zostanie a w zamian nastanie jakiś cienias też jakoś nie podchodzą mi te przyciski... Gdzie zes dorwał ten przycisk od centralnego? ja bym wiedział co z nim zrobić
Popej, przycisk to na złomie wziąłem z a4 . Na razie tylko podświetlenie podłączyłem bo jak podłączam tak jak mi na forum piszą to mi bezpiecznik jara.
1.9TD 75km AAZ R.I.P. 10.02.2014r. Powoli zaczynam się rozglądać nad dawcą ale raczej kupie coś w czerwcu/lipcu.