bo przy tym kolorze czerwona blenda z pomarańczowymi kierunkami i jeszcze czarnym paskudynym spoilerem wygląda hu... tak powiem delikatnie wszystko ze sobą się gryzie ale to moje zdanie ewentualnie hella black by pasowało zrób jakieś VTGerB3 pisze:Czemu Wam blenda przeszkadza? Wszyscy zakładają od 90ki a ja mam ściągać ?
[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spoiler pomimo, że ori Kamei kwalifikuje się albo do malowania (z dużą ilością "uplastyczniacza" :mrgreen: ). Ewentualnie demontaż, lecz to wiąże się z dziurami (chyba, że masz inaczej przymocowany).
Blenda? Co się gryzie :roll: Blenda z 90 zawsze ładnie wygląda, ale jak założysz czerwone kierunkowskazy to masz jak w banku, że temat dodam do ignorowanych :mrgreen: :mrgreen:
Blenda? Co się gryzie :roll: Blenda z 90 zawsze ładnie wygląda, ale jak założysz czerwone kierunkowskazy to masz jak w banku, że temat dodam do ignorowanych :mrgreen: :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Wkońcu ten wydech zrobił :mrgreen: Powiększ przepustnicę, zeszlifuj jeża, wałek z 3A, DZ, SD czy tam z ABK do tego zapodać filter i jazda na hamownię <ok> W kolejne 5lat jak się postarasz to się wyrobisz :mrgreen:
Co tak mało przez miesiąc ? <ok>GerB3 pisze:Przez 5 lat jak mam to auto to w sumie wymieniłem wnętrze, wydech i blende z tyłu, inni to robią w miesiąc <ok>
W Twoim przypadku owszem Ślinię się jak go widzę...keczy pisze:tył 80tki dużo lepiej wygląda ze wszystkimi czerwonymi lampami
Ale w "rudym" kolorze tego nie widzę, tak samo u mnie w białych (80, 100) nie widziałem możliwości montażu czerwonych kierunkowskazów, stąd obecny wygląd "setki" jak z fabryki - pomarańcze z przodu i tyłu.
Przy "nudnym" kolorze trzeba jakoś urozmaicić nadwozie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co kto lubi. Moim zdaniem nie ma nic gorszego i obleśniejszego niż białe i czerwone kierunkowskazy w klasycznym samochodzie :evil:
W Audi miałem kiedyś białe kierunkowskazy i po założeniu pomarańczowych auto od razu zyskało na wyglądzie. Passata też kupiłem o zgrozo na białych i w ciągu tygodnia zostały one wymienione na pomarańczowe, również w tym przypadku auto zyskało sporo na wyglądzie
W Audi miałem kiedyś białe kierunkowskazy i po założeniu pomarańczowych auto od razu zyskało na wyglądzie. Passata też kupiłem o zgrozo na białych i w ciągu tygodnia zostały one wymienione na pomarańczowe, również w tym przypadku auto zyskało sporo na wyglądzie