[B3/B4] renowcja felg, poszukuję warsztatu
[B3/B4] renowcja felg, poszukuję warsztatu
Z racji że idzie lato poszukuję sprawdzonego warsztatu który zregeneruje moje skręcane felgi ABT OZ 17 cali . Zakres prac to: prostowanie 2 felg, możliwe przetoczenie delikatnie 2 rantów, malowanie rotora i wypolerowanie rantów. Nie chodzi mi o podgrzewanie palnikiem i walenie młotem tylko o fachową i profesjonalną odbudowę za rozsądne pieniądze. Chciałbym żeby było dobrze to zrobione. Fajnie jakby ten warsztat/ firma był sprawdzony. Jeżeli chodzi o rejon to rejon Pruszkowa, możliwe Mazowieckie... Może być na PRV
ja robiłem w żyrardowie
Żyrardów, ul.Wawelska 10a. Nr tel 502279277.
a wyszły tak.
wszystko się zbiegło z padniętą głowicą w moim zetorku.
były piaskowane malowane proszkowo w 2 poprawiany rant i 2 felgi lekko prostowane
warsztat bardzo polecany starszy pan robi, tylko terminy mogą być trochę długie bo zawalony robotą. ja czekałem ponad miesiąc na felgi.
przy okazji mam pytanie jakie śruby dać do felg te kuliste czy stożki do ori chyba stożki
felgi ori z audi cabrio
Żyrardów, ul.Wawelska 10a. Nr tel 502279277.
a wyszły tak.
wszystko się zbiegło z padniętą głowicą w moim zetorku.
były piaskowane malowane proszkowo w 2 poprawiany rant i 2 felgi lekko prostowane
warsztat bardzo polecany starszy pan robi, tylko terminy mogą być trochę długie bo zawalony robotą. ja czekałem ponad miesiąc na felgi.
przy okazji mam pytanie jakie śruby dać do felg te kuliste czy stożki do ori chyba stożki
felgi ori z audi cabrio
w zasadzie to mam 3 kombinacje swoich skręcanych Abt
1 opcja: ROTOR - srebrny lub szary metalik z ziarnem + chromowane śrubki
2 opcja: ROTOR - złoty metalik z ziarnem + złote śrubki
3 opcja: ROTOR - srebrny luB szary metalik z ziarnem + złote śrubki
Oczywiście rant w polerce...
Caba mam w czarnym metaliku a środek czarna pół-skóry + żółty materiał
Macie ludzie jakieś propozycje??
.
1 opcja: ROTOR - srebrny lub szary metalik z ziarnem + chromowane śrubki
2 opcja: ROTOR - złoty metalik z ziarnem + złote śrubki
3 opcja: ROTOR - srebrny luB szary metalik z ziarnem + złote śrubki