Witam,
mam problem, którego nie potrafię wygooglać.
Czasami po odpaleniu silnika (niezależnie od warunków pogodowych itp.) pojawiają mi się trzy kontrolki:
- pali się ABS
- pulsuje temperatura płynu
- pulsuje kontrolka hamulca ręcznego
Po przegazowaniu silnika do ok. 3k RPM kontrolki gasną, widać, że zmienia się wtedy praca elektryki - wentylator nawiewu przyspiesza, oświetlenie nieco jaśniej świeci.
Co też samochód usiłuje mi zgłosić?
Pozdrawiam
[B4 2.0 ABK] Po odpaleniu pali się kontroka ABS, miga płyn i
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Witam.
Podepne sie pod temat bo mam podobny problem.
Mianowicie czasami wyraznie słychac ze wentylator szybciej pracuje i podswietlenie intensywniej świeci a po chwili zapala sie kontrolka abs, po czym po jakims czasie
( czasami po kilku sekundach czasami po po ok minucie) wszysto wraca do normy.Dojezdzam do pracy 25 km i czasami taki numer odstawi ze dwa lub trzy razy a czasami wcale.Od czego powinienem likwidowac usterke?
Pozdrawiam
Podepne sie pod temat bo mam podobny problem.
Mianowicie czasami wyraznie słychac ze wentylator szybciej pracuje i podswietlenie intensywniej świeci a po chwili zapala sie kontrolka abs, po czym po jakims czasie
( czasami po kilku sekundach czasami po po ok minucie) wszysto wraca do normy.Dojezdzam do pracy 25 km i czasami taki numer odstawi ze dwa lub trzy razy a czasami wcale.Od czego powinienem likwidowac usterke?
Pozdrawiam
Witam ponownie.
Wiem ze zawracam już gitarę , ale nie wiem jaki regulator kupić.
Tyle tego na necie jest że już głupieje.
U siebie mam zamontowany bosch 1 197 311 235 ale oczywiście nie wiem czy nie był wcześniej już wymieniany a poza tym znalazlem go w kilku miejscach ale niestety we wszystkich jako produkt niedostępny.
Gdyby ktoś wiedział jaki regulator byłby najlepszy proszę o podpowiedz.
Pozdrawiam.
Wiem ze zawracam już gitarę , ale nie wiem jaki regulator kupić.
Tyle tego na necie jest że już głupieje.
U siebie mam zamontowany bosch 1 197 311 235 ale oczywiście nie wiem czy nie był wcześniej już wymieniany a poza tym znalazlem go w kilku miejscach ale niestety we wszystkich jako produkt niedostępny.
Gdyby ktoś wiedział jaki regulator byłby najlepszy proszę o podpowiedz.
Pozdrawiam.