Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Pompka odebrana od elektryka-przejrzana i wyczyszczona ,nic w niej nie znalazł ,założona,sprawna krańcówka również założona-i dalej dupa. Światełko na otwarcie drzwi swieci cały czas a centralny działa tylko z drzwi kierowcy. Teraz to już kurde nie wiem co robić ,najgorsze że nie mam nikogo żeby pompke podmienić :evil:
A tak z dobrych rzeczy to:
Przyszły poduchy amorów
I zderzaczek Coupe <ok> :mrgreen:
Także biorę się za przygotowywanie go do malowania <ok>
A tak z dobrych rzeczy to:
Przyszły poduchy amorów
I zderzaczek Coupe <ok> :mrgreen:
Także biorę się za przygotowywanie go do malowania <ok>
Mam pilota w kluczyku ori od otwierania na podczeriweń-ale nie mam paneli z odbiornikami :lol:
Także ten kluczyk to raczej dokupiony z wkładką a stary zgubiony.Alarm nie działa wgl i wydaje mi się że wgl nie jest podłączony.Przewody jeśli się przecierają to na tylnej klapie ale i w to wątpię, chociaż wszystko możliwe ,jutro obadam sprawę.
Co do sterownika alarmu to ja nawet nie wiem jak to dziadostwo wygląda :lol:
Jeśli nie pomoże to co potrafię zrobić to może mój szalony mechanik-elektryk-złota rączka coś zaradzi przy wymianie łożysk amorów.
A u Ciebie się pewnie przetarła wiązka w klapie skoro lampka przyrywa
Także ten kluczyk to raczej dokupiony z wkładką a stary zgubiony.Alarm nie działa wgl i wydaje mi się że wgl nie jest podłączony.Przewody jeśli się przecierają to na tylnej klapie ale i w to wątpię, chociaż wszystko możliwe ,jutro obadam sprawę.
Co do sterownika alarmu to ja nawet nie wiem jak to dziadostwo wygląda :lol:
Jeśli nie pomoże to co potrafię zrobić to może mój szalony mechanik-elektryk-złota rączka coś zaradzi przy wymianie łożysk amorów.
A u Ciebie się pewnie przetarła wiązka w klapie skoro lampka przyrywa