[Audi 80 B3 quattro] 2.0 16v sport quattro
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
W końcu nie jakieś zapyziałe SE tylko jędrna szesnastka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ja teraz widzę tylko jedno wyjście. Zrobić bliźniaka i mieć dwa piękne zieleniaki w domu - co 24V to 24
Let the game begin...
P.S. To już wiem co będziemy opijać
Let the game begin...
P.S. To już wiem co będziemy opijać
Ostatnio zmieniony 09 lut 2014, 21:42 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
keczy, zwariowałeś?
kłatro kupiłeś?
Przecież to się psuje i drogie to w utrzymaniu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gratki zakupu!
A co do żaby to tak to jest niestety z inwestowaniem w auta pomimo tego że nie spełniają naszych oczekiwań w 100% (brak quattro). Kupa pieniądzorów i przede wszystkim pracy wsadzona. pstryk trafia się strup w quattro i już to co włożone w poprzednie auto przestaje mieć znaczenie.
kłatro kupiłeś?
Przecież to się psuje i drogie to w utrzymaniu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gratki zakupu!
A co do żaby to tak to jest niestety z inwestowaniem w auta pomimo tego że nie spełniają naszych oczekiwań w 100% (brak quattro). Kupa pieniądzorów i przede wszystkim pracy wsadzona. pstryk trafia się strup w quattro i już to co włożone w poprzednie auto przestaje mieć znaczenie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
zalezy od podejsica i tego co kto od auta wymaga ale masz racje nie ma sensu pchac ani 1zl w cos co wiesz ze twoich oczekiwan nie spelnieSPe pisze:A co do żaby to tak to jest niestety z inwestowaniem w auta pomimo tego że nie spełniają naszych oczekiwań w 100% (brak quattro). Kupa pieniądzorów i przede wszystkim pracy wsadzona. pstryk trafia się strup w quattro i już to co włożone w poprzednie auto przestaje mieć znaczenie.
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Tuning z natury jest bezsensowny. Kupujesz Q a tu zimy nimadelik pisze:zalezy od podejsica i tego co kto od auta wymaga ale masz racje nie ma sensu pchac ani 1zl w cos co wiesz ze twoich oczekiwan nie spelnieSPe pisze:A co do żaby to tak to jest niestety z inwestowaniem w auta pomimo tego że nie spełniają naszych oczekiwań w 100% (brak quattro). Kupa pieniądzorów i przede wszystkim pracy wsadzona. pstryk trafia się strup w quattro i już to co włożone w poprzednie auto przestaje mieć znaczenie.
eSPe, zwariowałem ale na ew naprawy q jakiś grosik znajdę :mrgreen: wiem, że jestem jednym z największych wielbicieli ośki i wysnułem wiele teorii na temat tegoż napędu ale nie ma co ukrywać, mniej więcej od 3 godziny testowania(dostałem sporta od właściciela na cały weekend przed zakupem :mrgreen: ) quattro bardzo mi się spodobało. przede wszystkim, auto podczas jazdy nawet spokojnej jedzie prosto i pewnie czego w ośce mi jednak brakowało, nie wiem czy to zasługa niezależnego zawieszenia z tyłu czy napędu jednak dla mnie jazda jest zupełnie inna, lepsza.
dell, co do żaby i oczekiwań. od samego początku wiedziałem, że auto będzie zrobione bardziej dla sprawdzenia własnych możliwości oraz patentów i w sumie większość z nich osiągnąłem ale żabson ma jedną wadę(nie, nie jest to napęd), nie jest wersją limitowaną, a od zawsze jakiś sport był w moich rękach i chyba to było gwozdziem do trumny
jedno jest pewne, auto jeśli będzie miało nowego właściciela to godnego tego b3 który go nie złacha gdzieś pod remizą z dziołchami
... aaale kto nie chce niech nie wierzy, udało mi się zmusić grzechotnika do kręcenia na suchym asfalcie, to jednak nie jest lecenie bokiem kilkadziesiąt km/h :mrgreen:
dell, co do żaby i oczekiwań. od samego początku wiedziałem, że auto będzie zrobione bardziej dla sprawdzenia własnych możliwości oraz patentów i w sumie większość z nich osiągnąłem ale żabson ma jedną wadę(nie, nie jest to napęd), nie jest wersją limitowaną, a od zawsze jakiś sport był w moich rękach i chyba to było gwozdziem do trumny
jedno jest pewne, auto jeśli będzie miało nowego właściciela to godnego tego b3 który go nie złacha gdzieś pod remizą z dziołchami
nic nowego, jak umyję auto to zaczyna padać deszcz... :evil:bloku pisze:Kupujesz Q a tu zimy nima
... aaale kto nie chce niech nie wierzy, udało mi się zmusić grzechotnika do kręcenia na suchym asfalcie, to jednak nie jest lecenie bokiem kilkadziesiąt km/h :mrgreen:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub