Audi 90 quattro 20v
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
no co Ty nie powiesz :shock: a ja go kupiłem i byłęm przyzwyczajony wcześniej do w miarę wyciszonych aut, a tu skwar 30" na zewnątrz bo lato, klima nie działa więc okna opuszczone, a silnik warczy ryczy jak opętany... a tu 300km do domu żeby wrócić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: powiem Ci, że po powrocie do domu łeb mi odpadł, dosłownie... :shock:keczy pisze:w środku jeszcze można jakoś olać ten hałas pod warunkiem, że nie jezdzi się autem na codzień ale na zewnątrz jest na tyle głośno, że sąsiedzi wyszli jak odpaliłem auto pod garażem, wiocha na maxa
ale wiesz co, kwestia przyzwyczajenia w sumie, teraz robię trasy po 300-400 km z otwartym czy zamkniętymi szybami, i w sumie przyjemnie jechać i słyszeć jak ryczy pięć cylindrów. Fajne efekty w tunelu lub na wąskich ulicach w mieście gęsto zabudowanych, dobrze się niesie... :lol: :lol: :lol: :lol:
wiadomo 8-) nawet bdb się spisują 8-) polecam <ok>keczy pisze:quattroBandit, niezłe kable zapłonowe
[ Dodano: 2014-04-05, 11:36 ]
Audi ostatnio odwiedziło, czy też zostało zaproszone, zlot Audi quattro w Poznaniu na Moto Show 2014. Więc parę migawek jak było...
Przyjazd i wieczorne ustawki, miała być chwila, wyszło parę godzin... :lol:
Docelowe ustawienie... już niedzielową popołudniową porą
I takie tam...
Troszkę materiału od osoby wszystkim znanej i lubianej
A na koniec coś, co wyjątkowo cieszyło oko i ucho, gdy zostały odpalone... :mrgreen:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
nawet zes sie brzydalu zalapal z tak urocza hostessa na jednym foto - farciarz :mrgreen:
a ja dodam od siebie,ze bedac tam w poznaniu a raczej opuszczajac targi udzielalem jeszcze wywiadu dla TVN'u, jednak chyba tego nigdzie nie zapodadza bo wymskło sie kilka niecenzuralnych słówek :mrgreen: :mrgreen:
a ja dodam od siebie,ze bedac tam w poznaniu a raczej opuszczajac targi udzielalem jeszcze wywiadu dla TVN'u, jednak chyba tego nigdzie nie zapodadza bo wymskło sie kilka niecenzuralnych słówek :mrgreen: :mrgreen:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
w ostatni weekend sobie przypomniałem że mam to auto. Człowiek zarobiony... W każdym bądź razie zmieniona miska od Dregana, a pomagał Alus <ok> w sumie pił browary :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Już mnie po prostu znudziło znaczenie terenu na każdym parkingu na którym staję...
A jutro na nysę...
Już mnie po prostu znudziło znaczenie terenu na każdym parkingu na którym staję...
A jutro na nysę...
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiście!... że nie. lubię marchewki, zdrowe są, pożywne i w ogóle mają bardzo oryginalny kolor.. (czy tam ordynarny... )*keczy pisze:Bardzo fajne B3, myślałeś może o wymianie żarówek w zegarach na takie czerwone jak w nowszych Audi?
* - niepotrzebne skreślić :lol: