Witam,
Mam problem z moim autkiem po założeniu gazu panowie uszkodzili dolot powietrza do silnika i próbując się ratować rozkręcił wtryski tak że auto nie jeździło na benzynie ni na gazie. Poszukuję w Łodzi i okolicach fachowca magika od mechanicznych wtrysków może ktoś z klubowiczów mógłby kogoś polecić. Z góry dziękuję za pomoc:)
[B3 2.3 NG 136KM] Problem z mechanicznym wtryskiem :(
Nie jestem z Łodzi ale powiem szczerze ze powinnas im oddac ten samochod na reklamacje a jesli nie to ratowac sie dorga sondowa bo 2.3 ng nie lubia gazu jak i wiekszosc wtryskow mechanicznych, wiec jesli oddalas samochod dzialajacy na paliwie do montazu gazu a nie dziala a ni na tym a ni na tym to niestety ich problem i niech oddadza samochod w takim stanie jak byl a pozniej poszukac sobie ogarnietych ludzi z instalacja gazowa do twojego samochodu bo koszt uzywanego rozdzielacza paliwa to koszt od 300zl w gore w zaleznosci co jest nie tak
Z ''gazownikami" czeka mnie długa batalia. Nie mam zamiaru oddać im auta chyba że na demontaż gazu, to bardzo niekompetentne osoby.... Przy zwykłej instalacji wyrządzili takie szkody nie wyobrażam sobie bym kolejny raz miała im oddać auto. Potrzebuję osoby która potrafi go teraz wyregulować postawić na koła...
Jak nie jest ci daleko do Żyrardowa to zapraszam. Info na PW.Ruda pisze:Z ''gazownikami" czeka mnie długa batalia. Nie mam zamiaru oddać im auta chyba że na demontaż gazu, to bardzo niekompetentne osoby.... Przy zwykłej instalacji wyrządzili takie szkody nie wyobrażam sobie bym kolejny raz miała im oddać auto. Potrzebuję osoby która potrafi go teraz wyregulować postawić na koła...