[Audi 80 B4] Vulkanschwarz - zmiany str. 2
-
- Forum Audi 80
Jak to nie ma. Jest wyjście na kabel, także nie ma problemu. Potrzebne Ci przewody Chinch-Chinch od radia do wzmaka + przewód załączający wzmacniacz, zwykle jest razem z tym przewodem radiowym, cieniutki przewód bo to tylko sygnał. No i zasilanie najlepiej prosto z akumulatora poprzedzone na plusie zaraz przy aku bezpiecznikiem. Minus do najbliższej masy w bagażniku i to tyle. Puść sobie tylko przewody radiowe jedną stroną, a zasilanie drugą, bo (sprawdzone) przewody zasilające mogą zakłócać sygnał z radia.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam. W jaki sposób mam wyjąć klamkę wewnętrzną drzwi kierowcy z boczka? Wszystko już mam odkręcone, ale klamki nie da się wyciągnąć ani na zewnątrz ani wypchnąć do środka. Tylko klamka mi przeszkadza aby zdjąć boczek z drzwi i naprawić linkę która spadła przy zamku. Mam już nerwa przez to bo nie chcę niczego połamać. Tam jest za ciasno żeby klamka przeszła do środka nawet bokiem
-
- Forum Audi 80
Dzieki za odpowiedź Poprzednik zrobił sporo zniszczeń w drzwiach i nie dało się tego zrobić według instrukcji Zatrzaski a raczej haczyki na boczku połamane, zatrzaski prowadzące linkę połamane co do jednego i linka przymocowana drutami w miejscach zatrzasków, oraz zaciskami. Zacisk pękł i linka spadła i dlatego przestała działać. Tyle zniszczeń że nie wiadomo jak się zabrać za to nawet śruba którą przykręcam klamkę nie ma za co się złapać bo jest połamane.. Zniszczenia level hard :shock:
Strasznie denerwujące jest odkrywanie zniszczenia które zostało zasiane przez poprzednich właścicieli... W moim też wielokrotnie musiałem coś dokupować albo poprawiać bo było naprawiane sposobem spartańskim i pomagającym na 5 sekund... taka gwarancja do drzwi... Dlatego ja doszedłem do wniosku że tylko jak kupie drugi samochód to Audi rozkładam na części pierwsze i złoże tak jak fabryka nakazała!
Kup może drugi boczek jeśli na prawdę pourywane są wszystkie zaczepy... a co do spinek to albo allegro albo aso, w aso nie są drogie więc polecam to źródło <ok>
Kup może drugi boczek jeśli na prawdę pourywane są wszystkie zaczepy... a co do spinek to albo allegro albo aso, w aso nie są drogie więc polecam to źródło <ok>
-
- Forum Audi 80
W JAŁDI zaszło kilka zmian, a mianowicie:
-Kompletny rozrząd
-Nowy pasek klinowy
-Wymiana oleju na Valvoline 10W40 MaxLive Diesel
-Dywaniki PETEX
-Radio Alpine CDE 170RR
-Ramka grilla w czarny mat
- + ponad 10tyś km na liczniku
[ Dodano: 2014-07-10, 14:47 ]
Kolejna zmiana: