[Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Polecam spec od 1,9TDI MUNIOR
Byłem dziś u niego. Jest bardzo zaangaowany w to co robi. Dłubie po kolezeńsku. Zakres jego działalności to VAG i tematy związane z osprętem 1,9TDI. Zna się na tym co robi. Jeżeli potrzebujesz pomocy do dieselka on powinien pomóc. Jeszcze raz polecam
-
- Forum Audi 80
Zacny specjalista w sprawach pomp wtryskowych itd. Po rzuceniu dosłownie jednego spojrzenia na pompę zauważył usterkę. Był zepsuty zaworek ciśnienia wewnętrznego pompy. W tym zaworku zapiekł się taki tłoczek czy jakoś tak i ogólnie rozleciał się. Wymienił go, ustawił dobrze dawkę paliwa do tej właściwej, kąt wtrysku i już jest ok.
Teraz samochód jedzie jak zły Na próbę wpiął mi kompa z AFN z programem podniesionym do około 140KM i około 300 Nm momentu i fura szła jak szalona, rozpędzam się, mija chwila,patrze na licznik, a tam już grubo W niedługiej przyszłości zgłaszam się po ten dodatek bo to obowiązek
Jak ktoś ma jakiś problem z pompą wtryskową to ten człowiek uczyni cuda i nie naciągnie cię na dodatkowe koszty jak większość "mechaników" którzy chcieli mi już wymieniać pompę i turbinę w moim A4 B5 AFN. Polecam z ręką na sercu bo to prawdziwy klubowicz i fachowiec.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Teraz samochód jedzie jak zły Na próbę wpiął mi kompa z AFN z programem podniesionym do około 140KM i około 300 Nm momentu i fura szła jak szalona, rozpędzam się, mija chwila,patrze na licznik, a tam już grubo W niedługiej przyszłości zgłaszam się po ten dodatek bo to obowiązek
Jak ktoś ma jakiś problem z pompą wtryskową to ten człowiek uczyni cuda i nie naciągnie cię na dodatkowe koszty jak większość "mechaników" którzy chcieli mi już wymieniać pompę i turbinę w moim A4 B5 AFN. Polecam z ręką na sercu bo to prawdziwy klubowicz i fachowiec.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
- DONkamillo_88
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
W sumie to nie powinienem się tu odzywać ,ale w tym wypadku muszę :mrgreen: żeby nie wyszło że lubię alkohol zasadniczo to nie piję go wcale 8-) ale mam nieuleczalną słabość do słodyczy ,więc jak by co ,to już wiecieDONkamillo_88 pisze:nie popelnijcie tego bledu co ja i BIERZCIE PANU MARIUSZOWI FLACHE