[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
652 zł dokładnie , tych małych listew nie zamawiałem bo moją są w idealnym stanie to po co mam je ruszać na drzwiach już zaczęły się rozłazić
PS zamówiłem dystanse przód 30mm tył 20 mm do tego śruby mam nadzieje że będzie wszystko git zawsze jak będzie za bardzo wstawać to coś stoczę
kolejny mały up
felgi wróciły z polerki jestem zadowolony teraz oponki kupić , i można mierzyć w poniedziałek powinny być dystanse
spolerowałem kierunki i mam komplet w igła stanie prawie, mają 2 małe defekty ale przeżyję
co do soczewek miałem robić renowację potem po przekalkulowaniu miałem kupić jednak nowe i taki jest plan ale muszę się wstrzymać bo mam inne rzeczy do ogarnięcia a to zdążę zrobić , ale żeby wyglądały jakoś te soczewki obecne to je rozebrałem i poczyściłem , zmiana na plus są trochę żywsze niż przedtem
i na końcu mały dodatek do wypasu , czyli czasowy przyciski od grzania szyby
zdjęcia w HD :mrgreen:
PS zamówiłem dystanse przód 30mm tył 20 mm do tego śruby mam nadzieje że będzie wszystko git zawsze jak będzie za bardzo wstawać to coś stoczę
kolejny mały up
felgi wróciły z polerki jestem zadowolony teraz oponki kupić , i można mierzyć w poniedziałek powinny być dystanse
spolerowałem kierunki i mam komplet w igła stanie prawie, mają 2 małe defekty ale przeżyję
co do soczewek miałem robić renowację potem po przekalkulowaniu miałem kupić jednak nowe i taki jest plan ale muszę się wstrzymać bo mam inne rzeczy do ogarnięcia a to zdążę zrobić , ale żeby wyglądały jakoś te soczewki obecne to je rozebrałem i poczyściłem , zmiana na plus są trochę żywsze niż przedtem
i na końcu mały dodatek do wypasu , czyli czasowy przyciski od grzania szyby
zdjęcia w HD :mrgreen:
Oj tam dramatyzuje, chce mieć perfect, to niech działa Chociaż wg. mnie wyglądają całkiem nieźle <ok>Tighe pisze:... z tymi soczkami to chyba trochę dramatyzujesz
Co do zdjęć, to felgi robią mega wrażenie, także nie mogę się doczekać jak wylądują na Twoim Tedeiku Z kierunkami też wykonałeś dobrą robotę, nie ma się czego przyczepić. U mnie też jest mały defekt, o którym gadaliśmy, ale nic się z nimi złego nie dzieje, o parowaniu nie ma mowy.
ogólnie chce mieć w perfekcyjnym stanie oświetlenie dlatego takie małe zboczenie :lol: , dziś spolerowałem szkła halogenów niestety z jednym się nie powiodło i szkło pękło zbyt długo przytrzymałem go i teraz szukam drugiego :roll:
A czego najbardziej się obawiam to prac blacharskich które mnie czekają + jeszcze matura w tym roku , oby mi pikawa nie siadła
A czego najbardziej się obawiam to prac blacharskich które mnie czekają + jeszcze matura w tym roku , oby mi pikawa nie siadła
papier 600 na rzep , 5 sztuk na stonę i potem filc i tlenek ceru jak kumpel pożyczy lustrzankę to zrobię foto jak wyszło bo mam zdjęcia przed i teraz jak będzie po, a znalazłem na innym forum audi jak spolerował szkła lamp i wyszły jak nówki , ogólnie to trzeba zjechać krążek i dać trochę ochłonąć i znów ogień i wtedy nie pęknie bo z pierwszym tak zrobiłem i nie było problemów jest zarąbisty efekt a drugi zacząłem jechać krążek po krążku i pękł , no cóż człowiek uczy się na błędach
ja również mam nadzieje że zobaczę twoją audiczkęjuba pisze:Będzie syta furmanka. Mam nadzieje, że zobaczę ja w sezonie na którymś zlocie
a no nic na to się nie poradzi a tu zdjęcia które obiecałem jak wyglądał halogen przed i po polerceArteriusz pisze:wspoółłczuje bo prawie koniec roboty a tu zonk :-x
doszły dystanse , niestety się lekki przeliczyłem i tylne będę musiał stoczyć otwory centrujące :lol:
a tutaj przymiarka z przodu , myślę że będzie dobrze , niedługo pożyczę taką samą felę ale z oponą 215/35 , sory za brudne auto
przód 30mm tył 20 za wsio zapłaciłem 450 ze śrubami i wysyłką muszę kupić teraz tylko śruby 4 szt bo tutaj jeden otwór się schodzi i będzie jedna śruba która będzie wszystko łączyła tzw. przelotowa , no i ogarnięcie tylnych dystansów muszę stoczyć otwory centrujące , i chodzi mi pogłowie stoczenie 2 mm całego dystansu bo jak mierzyłem wtedy na 20 będzie felga wystawała z tego co pamiętam 2-3 mm