[B3] Zawieszenie gwintowane
Panowie odgrzeje nieco kotleta niekoniecznie musicie kupować cały nowy gwint - ja poszedłem w kierunku rury, pracuję przy wydechach i znalazłem akurat rurę grubościenną sąsiad kiedyś robił hydraulikę i została tokarz obecnie mi ją gwintuje, fazuje kolumnę do spawania i toczy dwie nakrętkę z kontrą na imbus na wzór nakrętek KW możliwości jest mnóstwo jako, że przerabiam obecnie temat służę pomocą, Stachu to jak zejdziesz zależy od tego jakie masz sprężyny do gwinta
Kolczat, faktycznie poszedłem do garażu zrobiłem przymiarkę i jest to prawdą seryjna kolumna nie pozwoli zejść niżej niż -80 (na chłopskie oko tak to wyceniam) W takim razie najlepsza metodą jest skrócenie kolumny i odpowiednio krótsze dość mocno betonowe wkłady temat robi się cięższy poniżej -80 a ma ktoś audi opuszczoną w granice -100/-110 ? jest to technicznie możliwe nic nie haczy, nie zapiera się o nic ? budy ciąć nie trzeba ? Pytam czysto teoretycznie czy warto walczyć i jeszcze bardziej kombinować o te 3-4 cm dodatkowej gleby.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80