Pólka tylna jest cała?zdejmowałeś może ją kiedyś?Roman_S pisze:A ten drugi element w bagażniku? Prowizorka niezła to fakt ,nieraz już zahaczyłem-ale co to może być-czy to nie jest sterownik od jakiegoś alarmu? Alarm w tym aucie też kiedyś był zamontowany.
[B4 All]Dwa dziwne urządzenia
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
Samą puszkę mogę wywalić ,ino kabelki mi zostaną wiszące.Jutro jak się wyrobię to tą puszkę zdejmę i może jakiś numery odczytam to coś w necie się znajdzie ,jedno wiem na pewno, to w ogóle nie jest ori a jeśli się nie mylę to gruby biały kabel ,na którym jest ta duża wtyczka zaczyna się pod maską ,razem z wiąchą innych cienkich kabelków po czymś-wszystki te kabelki są ucięte i opakowane w izolację.
A może przywrócę auto do stanu z założoną instalacją i pod remizą zrobie szał kogutem właśnie :mrgreen:
A może przywrócę auto do stanu z założoną instalacją i pod remizą zrobie szał kogutem właśnie :mrgreen:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Czemu odpadają, auto nie mogło zostać doposażone w to ,zaczynając pracę w służbie drogowej? Wydaje mi się że jest to mozliwe ale Twoja hipoteza że to część alarmu również moze być trafna ,jak mówię w słupku A jest ten krzykacz od alarmu.Muszę się jeszcze tylko dowiedzieć czym jest to urządzenie w bagażniku.
A co do elementu hella to nie widzicie przeciwwskazań żeby się tego pozbyć?
A co do elementu hella to nie widzicie przeciwwskazań żeby się tego pozbyć?
Dzisiaj przyniosłem dziada do domu, już nie zajmuje miejsca w bagażniku.
Wygląda to tak:
Mi to wygląda na jakąś pozostałość po czymś ,na jakąś "trzymaczkę".
Brak na tym jakichkolwiek numerów seryjnych ,jedynie kilka symboli:
Dochodziło do tego 5 przewodów, plus i masa z blachy bagażnika, gruby biały przewód z wtyczka do kostki oraz dwa cienkie ,szare kable do dziurek przy symbolach.
Ktoś wie co to takiego?
Wygląda to tak:
Mi to wygląda na jakąś pozostałość po czymś ,na jakąś "trzymaczkę".
Brak na tym jakichkolwiek numerów seryjnych ,jedynie kilka symboli:
Dochodziło do tego 5 przewodów, plus i masa z blachy bagażnika, gruby biały przewód z wtyczka do kostki oraz dwa cienkie ,szare kable do dziurek przy symbolach.
Ktoś wie co to takiego?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z