[Audi 8B coupe- na nowym zawiasie SPRZEDAM 507-203-208
Siema, siema
żyje choć trochę na forum rzadko bywam. W aucie niewiele się dzieje. Wozi dupę bezawaryjnie, w zimę pali jak na dotyk. Z nowości to kupiłem 4 nowe opony Nokian wrd 3, założyłem je na aluminium 16 cali z pierwszej strony te srebrne. W następnym tygodniu zabieram się za hamulce bo powichrowane, a tak nic jeść nie woła. Ślub mi się szykuje we wrześniu i kasę muszę odkładać. A co u Ciebie? Jakie plany?
Pzdr
Przemo
[ Dodano: 2014-02-07, 09:53 ]
A no właśnie może mi się uda dziś trafić na myjnię to odpicuję i fotki porobię, bo właśnie przeglądałem te z ubiegłego roku i tam widać z tyłu koszmarnie niepolakierowany pas tylni. Dla informacji auto było u lakiernika - poprawiłem całą prawą stronę, pas tylni, zderzaki i wszystko to co kuło mnie w oczy. na ten rok planuję wymianę progów są ok, ale 21 letnie progi mają prawo być już zmęczone i wychodzi mi ruda na błotniku kierowcy delikatnie ale jak to lakiernik stwierdził, ocynk był ale po 21 latach w PL nie ma szans żeby było idealnie więc co roku go odwiedzam i coś tam poprawiamy.
żyje choć trochę na forum rzadko bywam. W aucie niewiele się dzieje. Wozi dupę bezawaryjnie, w zimę pali jak na dotyk. Z nowości to kupiłem 4 nowe opony Nokian wrd 3, założyłem je na aluminium 16 cali z pierwszej strony te srebrne. W następnym tygodniu zabieram się za hamulce bo powichrowane, a tak nic jeść nie woła. Ślub mi się szykuje we wrześniu i kasę muszę odkładać. A co u Ciebie? Jakie plany?
Pzdr
Przemo
[ Dodano: 2014-02-07, 09:53 ]
A no właśnie może mi się uda dziś trafić na myjnię to odpicuję i fotki porobię, bo właśnie przeglądałem te z ubiegłego roku i tam widać z tyłu koszmarnie niepolakierowany pas tylni. Dla informacji auto było u lakiernika - poprawiłem całą prawą stronę, pas tylni, zderzaki i wszystko to co kuło mnie w oczy. na ten rok planuję wymianę progów są ok, ale 21 letnie progi mają prawo być już zmęczone i wychodzi mi ruda na błotniku kierowcy delikatnie ale jak to lakiernik stwierdził, ocynk był ale po 21 latach w PL nie ma szans żeby było idealnie więc co roku go odwiedzam i coś tam poprawiamy.
U mamy czasem w niedziele na obiedzie jestem Twojej tez nie widzę ani jednej ani drugiej. No ostatnio sporo roboty zrobiłem. Oddałem zaciski z tyłu do pełnej regeneracji, razem z dotoczeniem nowego tłoczka w zacisku, wszystko wypiaskowane, pomalowane i działające jak z fabryki. DO tego nowe osłony zacisków (tzw. tarcze kotwiczne z ASO sztuka 132zł) Wymiana wszystkich śrub na nowe(te trzymające piastę też - nie były odkręcane 21 lat, uff palnik ostro dał czadu., dobrze że Asmet ma wszystko. Z przodu zrobiłem komplet przegubów wew/zew Mayle, Tarcze przód tył klocki- Textar. Wymiana płynu hamulcowego. Wymiana czujnika wentylatrów chłodzenia i prawy drążek kierowniczy. Narazie z mechaniki cacy:)
[ Dodano: 2014-05-29, 10:08 ]
Czas się pożegnać...
Sprzedam Audi wszystko w moim temacie.
Mój numer 507-203-208
[ Dodano: 2014-05-29, 10:08 ]
Czas się pożegnać...
Sprzedam Audi wszystko w moim temacie.
Mój numer 507-203-208