Witam
Czy lampy od sedana b3 lub b4 będą pasować do Coupe ?
Wiem że w Coupe są lampy zespolone ale mam połamane wkłady a same wkłady ciężko dostać. Dlatego ciekaw jestem czy owe lampy jak np tu (http://allegro.pl/lampy-prawa-i-lewa-ko ... 51388.html) bedą pasować
Pozdrawiam!
[B3] Coupe Lampy Przód
-
- Forum Audi 80
Witam podłącze się do tematu.
Otóż mam pytanie czy da się wsadzić przednie lampy, zderzak i maskę z Coupe B3 do B4 tak by to spasowało?
Czy to podejdzie bez większych przeróbek?
Osobiście uważam że Coupe B3 ma lepszy wygląd ale wyposażenie ciut słabsze wraz silnikami, dlatego chce się Was koledzy poradzić
[ Dodano: 2014-02-23, 19:07 ]
Zapomniałem że grill również z B3 bym przekładał.
Otóż mam pytanie czy da się wsadzić przednie lampy, zderzak i maskę z Coupe B3 do B4 tak by to spasowało?
Czy to podejdzie bez większych przeróbek?
Osobiście uważam że Coupe B3 ma lepszy wygląd ale wyposażenie ciut słabsze wraz silnikami, dlatego chce się Was koledzy poradzić
[ Dodano: 2014-02-23, 19:07 ]
Zapomniałem że grill również z B3 bym przekładał.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Cześć Faktycznie oba modele mają swój urok.Może gdyby nie wałek przy sprzedaży jeździł bym właśnie czerwoną b3 Coupe Q.Przemek dobrze pisze bo tak trzeba było by zrobić.Nie powinno być wtedy problemu ze zmianą.Gorzej jest z sedanem bo tam różnica między b3 a b4 jest większa.Trzeba dodatkowo błotniki zmieniać.Widuje czasem b3 z przodem od b4.Dziwnie to wygląda bo b3 nie ma przetłoczeń na tylnym błotniku jak ma b4.Napakowany przód a mizerny tył.Ale takie rzeczy są przecież do ogarnięcia.PozdrawiamJak chcesz wsadzić front b3 do b4 to trzeba zmienić pas przedni z tego co się orientuje grill i reszta podejdzie wtedy bez problemu.