Swoją drogą miałeś korektę lakieru , więc co teraz nie nałożysz będzie stroić extra , to ma do siebie korekta ze później musi być naprawdę super wosk żeby odróżnić go od reszty na aucie, bo wszystko co nałożysz i tak wygląda świetnie . Odnośnie SG , to Shiny Garage Bee's Knees Purple Spray Wax wal na auto jak będzie ciepło , naturalny wosk więc będzie robił robotę , a Shiny Garage Buff Up Exterior Sealant kładź sobie jak nie będzie Ci się chciało długi czas nic robić przy lakierze ( sealant więc długo posiedzi ) bądź jak będzie robiło się juz zmino (ogólnie zimowa pora gdzie przy lakierze nic się nie robi ) wtedy jest sealant jak znalazł . Lub według uznania co fajnie wygląda
Odnośnie jeszcze ochrony lakieru nie wiem czy słyszałeś o SONAX BRILLANT SHINE DETAILER nakładasz go jak QD , lecz jak dla mnie jest sealant , jest trochę tępy i sprawia lekkie problemy nieraz w docieraniu , lecz u mnie siedzi od 20 grudnia do dzisiaj (lecz już trochę z dolnych parti drzwi poschodził ) samochód myty 5 razy w tym czasie 3 razy proszkowo na myjni i 2 razy opłukiwany samą wodą . Jeśli chodzi o szybko ochronę i całkiem fajny efekt to polecam , bo jest to numero uno