[B4 2.0 ABK] Jakie szybkie wtryski do ABK Audi 80
Witam kto mi napisze jakie szybkie wtryski będę prawidłowo działały w ABK. Założyłem sekwencję i mam OMVL DREAM XXI SL. Dopiero co założone ale strasznie chałasują. Nawet w aucie słychać jak tłuką. Dzwoniłem do gaziarza to mówi, że te mają bardzo krótkie czasy wtrysku jakie do ABK muszą być i w normalnych cenach to nie można nic innego wrzucić. Piszcie jak możecie jakie listwy macie w sekwencjach (tylko instalki bezproblemowe)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witam.
Ja mam Magic Jety na listwie. Są szybkie i ciche to zalety. Niestety z żywotnością tych wtrysków to różnie bywa. Pierwsza listwa padła mi po 25 tyś.km. Zobaczymy ile wytrzyma druga. Poczytać na forach można, że niektórym Magic Jety wytrzymywały nawet 80 tyś.km. W cenie 250 zł. ciężko znaleźć coś lepszego.
Ja mam Magic Jety na listwie. Są szybkie i ciche to zalety. Niestety z żywotnością tych wtrysków to różnie bywa. Pierwsza listwa padła mi po 25 tyś.km. Zobaczymy ile wytrzyma druga. Poczytać na forach można, że niektórym Magic Jety wytrzymywały nawet 80 tyś.km. W cenie 250 zł. ciężko znaleźć coś lepszego.