Rewelacja! A wczoraj właśnie rozmawiałem że się nie da bez przeróbki, ale o takiej sprytnej nie pomyślałem. Chciałoby Ci się zrobić kopię tego drążka?meir pisze:przerobiony drążek panharda odpowiedzialny za nie równe wystawanie kół z tyłu przy obniżeniu, teraz mam płynną regulacje więc ustawimy beleczkę dokładnie tak jak chcę wstepnie jest oszlifowany ale czeka go jeszcze dokładny szlif i pójdzie w lakier .
Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
Ja również, ale do tego konieczna byłaby ponowna zmiana koloru wewnętrznej tapicerki, a meir przecież niedawno ją szył na granatowo.HoJoS pisze:ja bym tu jeszcze widział czerwone poszycie dachu;)
Ważne, że meirowi się morda cieszy jak patrzy na swój projekt! <ok>
Wg mnie wadą jest tylna rejestracja. meir, zmieniasz ją na jakiś dorabiany, bardziej pasujący odpowiednik?
ojj czerwony dach to takie moje marzenie tapicerka się aktualnie szyje myśle że max za tydzień będzie skończona
Dzisiaj założyłem regulowany drążek panharda i panowie wypas idzie wycentrować idealnie koła co też poczyniłem i w końcu koła równiutko wystają
Dzisiaj założyłem regulowany drążek panharda i panowie wypas idzie wycentrować idealnie koła co też poczyniłem i w końcu koła równiutko wystają
Ostatnio zmieniony 01 mar 2014, 19:51 przez meir, łącznie zmieniany 1 raz.