Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Witam Państwa po przerwie <ok>
Szykowanie auta na wiosnę trwa, oj trwa..
Wpadła wkońcu ori gałka z mieszkiem, podziękowania zana oraz Wertyn <ok>
W piątek autko wylądowało u znajomego, gdzie zostały wymienione tarcze ,klocki i poduszki amorów-nic mi już nie trze i nie dzwoni <ok> A stan wszystkich tych części był bo prostu tragiczny, w dwóch klockach okładzina już odpadała, zaś z łożysk amorów wysypały się kulki..
W aucie samo się naprawiło oświetlenie wnętrza-także teraz gdy wyciągam kluczyk ,zapalajką się swiatełka-gdy otwieram drzwi również <ok>
Wczoraj zrobiłem sobie ręczną polerkę lakieru.użyłem K2 Tempo Turbo i szmatki :lol:
Efekt? Jak na K2 i szmatę to jestem pod wielkim wrażeniem, większość rysek zniknęła, aczkolwiek do niektórych będę musiał uzyć krążka, to za jakiś czas.Parę fotek:
A najbardziej zadowolony jestem chyba z tego <ok>
Zderzaczerk poszed łw podkład:
Za 2 tyg planuję go wrzucić na auto <ok>
na przyszły weekend też pogrzebię trochę przy autku ,muszę sprawdzić olej w skrzyni, wyregulować sobie maskę bo trochę mam przesuniętą-no i chyba zakładamy letnie koła a to oznacza lifting hamulców <ok>
Pzdr
Szykowanie auta na wiosnę trwa, oj trwa..
Wpadła wkońcu ori gałka z mieszkiem, podziękowania zana oraz Wertyn <ok>
W piątek autko wylądowało u znajomego, gdzie zostały wymienione tarcze ,klocki i poduszki amorów-nic mi już nie trze i nie dzwoni <ok> A stan wszystkich tych części był bo prostu tragiczny, w dwóch klockach okładzina już odpadała, zaś z łożysk amorów wysypały się kulki..
W aucie samo się naprawiło oświetlenie wnętrza-także teraz gdy wyciągam kluczyk ,zapalajką się swiatełka-gdy otwieram drzwi również <ok>
Wczoraj zrobiłem sobie ręczną polerkę lakieru.użyłem K2 Tempo Turbo i szmatki :lol:
Efekt? Jak na K2 i szmatę to jestem pod wielkim wrażeniem, większość rysek zniknęła, aczkolwiek do niektórych będę musiał uzyć krążka, to za jakiś czas.Parę fotek:
A najbardziej zadowolony jestem chyba z tego <ok>
Zderzaczerk poszed łw podkład:
Za 2 tyg planuję go wrzucić na auto <ok>
na przyszły weekend też pogrzebię trochę przy autku ,muszę sprawdzić olej w skrzyni, wyregulować sobie maskę bo trochę mam przesuniętą-no i chyba zakładamy letnie koła a to oznacza lifting hamulców <ok>
Pzdr
Jakby kto pytał to to nie jest podkład tylko już lakier :lol:
Internacki autoklub:
<ok>
I z beemką Michasia:
Mam pytanie do forumowiczów ,jakie przewody hamulcowe polecacie?Mam na myśli giętkię ,rozglądałem się za takimi w stalowym oplocie ale cena mnie z nóg zwaliła, orientuje się ktoś jakie szły na pierwszy montaż?Jeśli nie to jakie inne polecacie?
Edit:maska wyregulowana ,szczeliny równe 8-)
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg