[80 B3 1.8 PM] AUDI 80 B3 SPORT EDITION [nowe fotki ]
Bajka bajka bajka
ALE
Maska lekko skrzywiona na samym przedzie - chyba że mam strita
Iiiiiiiiiiiiiiii najważniejsze to brak gumy na masce - ale jako że za niedługo jadę na szrot do Radostowic - to taki szrot gdzie auta stoją w całości i sami sobie prujemy co chcemy - to poszukam dobrą gumę - są duże szanse !!!
A co do tyłu - hmmm - może lepsza była by blenda i lekko przyciemniony bodajże tresser
ALE
Iiiiiiiiiiiiiiii najważniejsze to brak gumy na masce - ale jako że za niedługo jadę na szrot do Radostowic - to taki szrot gdzie auta stoją w całości i sami sobie prujemy co chcemy - to poszukam dobrą gumę - są duże szanse !!!
A co do tyłu - hmmm - może lepsza była by blenda i lekko przyciemniony bodajże tresser
z maską się nie mylisz jest krzywa delikatna stłuczka była a gume mam tylko nie załorzonaziemor pisze:Bajka bajka bajka
ALE
a tył mi się podoba to tak narazie zostanie
no troszkę trzeba podszlifować po bokach zderzaka na fotce zaznaczyłem gdzie szlifowałem oczywiśćie po obu stronachKrys1994 pisze:Widze zderzak z Coupe Sam mam zamiar założyć już leży w domu i czeka na szpachlowanie. Był już na samochodzie i nie bardzo pasował po bokach i mam pytanie czy trzeba coś docinać w błotnikach przednich czy wystarczy tylko podgiąć coś?