Prawy tylny róg to chyba tylko zderzak pęknięty a blacha chyba ok ???, ale ani blacharzem ani handlarzem nie jestesm to sie nie znam .
Nie wiem dlaczego mineralny, moze jakis "super" mechanik doradził. Fakt ze silni dzwnie pracuje. To nie jest klekotanie tylko takie "cykanie" bym powiedział.
P.S.
moze jakieś felgi ma ktoś na sprzedaż ??? Interesowały by mnie jakieś 17` z rantem najlepiej. Zajebiście podobaja mi sie Brock-i z rantem <ok>
P.SS.
Wie ktoś moze ile w przybliżeniu kosztuje klejenie/spawanie spojlerów ??
P.SSS
Sport Edition ma krótsze sprezyny ??
Audi B3 Sport Edition by Martin
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
zalej 10w 40, odwdzieczy ci się mineralny do traktorów a jak zacznie się olej lać skądś - wymień uszczelkę/simmering, i problem znikniemartin_29 pisze:Nie wiem dlaczego mineralny, moze jakis "super" mechanik doradził. Fakt ze silni dzwnie pracuje. To nie jest klekotanie tylko takie "cykanie" bym powiedział.
z tego co wiem tqk powqinny miecmartin_29 pisze:To nie jest klekotanie tylko takie "cykanie" bym powiedział.
wszystko zalezy od regionu...martin_29 pisze:Wie ktoś moze ile w przybliżeniu kosztuje klejenie/spawanie spojlerów ??
ma, bodajze o 25mmmartin_29 pisze:Sport Edition ma krótsze sprezyny ??
-
- Forum Audi 80
z tego co wiem tqk powqinny miecmartin_29 pisze:To nie jest klekotanie tylko takie "cykanie" bym powiedział.
- Ty mówisz poważnie ??? dziwny ten silnik. Kilka aut juz mi sie przewinęło przez ręce ale żaden nie miał takiej dziwnej "normalnej" przypadłości, ale jak musi to musi.
@oskars1434
- a gdzie Ty przyjacielu mieszkasz ???
Patrząc na ten samochód to wola o pomste do nieba (w sensie że mi kompletnie się nie podoba), ale dzisiaj przeglądałem forum widziałem że jednak da się coś z tego ulepić, aby to jakoś wyglądało. Jak z dostępnością i cenami części ???
-
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
"to nie golf, tanio nie jest" - hahahah mocne.
VW - nie trawie tej firmy, aczkolwiek nowe Sirocco jest fajne, daje rade.
@Oskars
- Dzieki
[ Dodano: 2014-03-24, 16:29 ]
Ile w "Waszych" okolicach wymiana szyby ???
Szyba - 60zł za wstawienie miało być 100zł, wyszło 130zł.
Jak Bozia da i nic się nie zmieni to w week będzie "spawany zderzak" .
VW - nie trawie tej firmy, aczkolwiek nowe Sirocco jest fajne, daje rade.
@Oskars
- Dzieki
[ Dodano: 2014-03-24, 16:29 ]
Ile w "Waszych" okolicach wymiana szyby ???
Szyba - 60zł za wstawienie miało być 100zł, wyszło 130zł.
Jak Bozia da i nic się nie zmieni to w week będzie "spawany zderzak" .