Witam.
a więc posiadam w Cabie pół skóry podgrzewane.
Aktualnie dopadłem skóry z TT z pierwszego wydania,
TT ma prowadnice całkiem inne od CABa.
Wtyczki od grzanych dupek też są inne, lecz raczej to samo (4kable, a w CABie realnie są 4 bo 2 zawracają do wtyczki)
pytanie konkret, widział ktoś już zamontowane takie fotele ?
ktoś gryzł temat dalej niż podejście że będzie trudno i lepiej z golfa?
[Cabrio 1.8 ADR] Fotele z TT konkretne podejście.
Jako aktualny użytkownik TTtki mogę tylko Ci powiedzieć, że fotele "siedzą" w TTtce bardzo nisko, znacznie niżej niż w 80tce, więc stelaż o którym piszesz miałby sens, bo przy okazji podniósłby punkt mocowania foteli.dawix pisze:niby dużo osób robiło a zdjęć zero.
prowadnice mam kompletne i myślę o kątownikach w poprzek samochodu mocowane w oryginalnych prowadnicach mojego audi i przykręcić do nich fabryczne mocowania z tt.
Osobiście mam oryginalne "dupki" z 80 do takiej operacji, ale nie widzę sensu spawania, kombinowania itd.
Jutro temat ugryzę wyciągając z a80 fotel i rozgladajac się za odpowiednim rozwiązaniem.
[ Dodano: 2014-04-15, 10:47 ]
fotele zamontowałem lecz praktycznie są skomplikowane i mało efektowne, podnoszenie oparcia czy regulacja wysokości na fabrycznych mocowaniach jest mało wygodna wiec wróciły spowrotem oryginały.
TT ma nisko tunel środkowy jak i fotele są fizycznie wyżej mocowane a niżeli się opuszcza fotel regulacją wysokości siedziska.
Temat uważam za zamknięty
Jutro temat ugryzę wyciągając z a80 fotel i rozgladajac się za odpowiednim rozwiązaniem.
[ Dodano: 2014-04-15, 10:47 ]
fotele zamontowałem lecz praktycznie są skomplikowane i mało efektowne, podnoszenie oparcia czy regulacja wysokości na fabrycznych mocowaniach jest mało wygodna wiec wróciły spowrotem oryginały.
TT ma nisko tunel środkowy jak i fotele są fizycznie wyżej mocowane a niżeli się opuszcza fotel regulacją wysokości siedziska.
Temat uważam za zamknięty