Sugestie i problemy z forum
witam..znowu mam klopot z moderatorami...
jedno zasadnicze pytanie..
po co pisac tag sprzedam?
przeciez ten dzial jest podzielony na kategorie kupie i pozostale ktore mowia o sprzedazy...
ktos kto nie ma jaj chyba kasuje czyjes ogloszenie i nie ma nawet ochoty napisac powodu..
po 5 tym samym ogloszeniu napisanym i skaoswanym domyslilem sie ze tutaj w tagu pisze sie sprzedam lub kupie zamiast modelu auta do ktorego jest przedmiot..
wszedzie pisze sie w tagach model auta do ktorego jest oferowany lub poszukiwany przedmiot..
co wiecej uwazam ze byla to czysta zlosliwosc skoro zastosowalem tag [all] a jego tresc byla bledna..wystarczylo wchodzac w kaceptacje ogloszenia zmienic a mi napisac porpostu pw..ze cos robie zle...
bede zgryzliwy ale:
tak zachowuja sie ludzie ktorzy maja za duzo wolnego czasu-bo ja akurat go nie mam za duzo i wolalbym raz napisac i wyajsnic niz siedziec i kasowac.
moja sugestia:
czy ktos weryfikuje prace moderatorow?czy ktos poddaje takie osoby pod ocene spolecznosci klubowej?
do tej pory rowniez nikt jak widze nie nauczyl sie wprowadzic na forum moda[usprawnienie skryptu]ktory zmusza neijako do wybrania tagu z listy z okeinak po lewej stronie na gorze...
[ Dodano: 2013-06-28, 21:18 ]
prosze bardzo tak jak myslalem
tutaj koledze !!! w tagu przeszkadzaly to sobie usunal...
zachowanie chamskie i nie przystajace do funkcji...zenua..
wykorzystywanie funkcji do wlasnych rozgrywek..brawo.
[ Dodano: 2013-06-28, 21:19 ]
https://audi80.pl/sprzedam-felgi-5x1 ... htm#868678
jedno zasadnicze pytanie..
po co pisac tag sprzedam?
przeciez ten dzial jest podzielony na kategorie kupie i pozostale ktore mowia o sprzedazy...
ktos kto nie ma jaj chyba kasuje czyjes ogloszenie i nie ma nawet ochoty napisac powodu..
po 5 tym samym ogloszeniu napisanym i skaoswanym domyslilem sie ze tutaj w tagu pisze sie sprzedam lub kupie zamiast modelu auta do ktorego jest przedmiot..
wszedzie pisze sie w tagach model auta do ktorego jest oferowany lub poszukiwany przedmiot..
co wiecej uwazam ze byla to czysta zlosliwosc skoro zastosowalem tag [all] a jego tresc byla bledna..wystarczylo wchodzac w kaceptacje ogloszenia zmienic a mi napisac porpostu pw..ze cos robie zle...
bede zgryzliwy ale:
tak zachowuja sie ludzie ktorzy maja za duzo wolnego czasu-bo ja akurat go nie mam za duzo i wolalbym raz napisac i wyajsnic niz siedziec i kasowac.
moja sugestia:
czy ktos weryfikuje prace moderatorow?czy ktos poddaje takie osoby pod ocene spolecznosci klubowej?
do tej pory rowniez nikt jak widze nie nauczyl sie wprowadzic na forum moda[usprawnienie skryptu]ktory zmusza neijako do wybrania tagu z listy z okeinak po lewej stronie na gorze...
[ Dodano: 2013-06-28, 21:18 ]
prosze bardzo tak jak myslalem
tutaj koledze !!! w tagu przeszkadzaly to sobie usunal...
zachowanie chamskie i nie przystajace do funkcji...zenua..
wykorzystywanie funkcji do wlasnych rozgrywek..brawo.
[ Dodano: 2013-06-28, 21:19 ]
https://audi80.pl/sprzedam-felgi-5x1 ... htm#868678
PieterB, nadal brak odwagi czy czegokolwiek zeby sie ustosunkowac do poprzedniego zarzutu?przeciez ewidentnie widac ze to ty kasowales moje ogloszenia mimo ze zawieraly tylko niescislosc w tresci taga a nie w moim zaniedbaniu ze ich nie bylo?ujarales sie tym?jesli tego ci potrzeba bylo do dowarotsciowania to ciesze sie ze cie uszczesliwilem.
ten wykrzyknik podalem jako przykald i dowod na to ze wystarczylo pierwszy raz zrobic to samo tzn w tagu zmienic all na sprzedam a mi napisac pw.lub anwet w ogloszeniu na dole dopisac czerwonycm co bylo zle...i bylo by oki i fair..ale spoko..fortuna kolem sie toczy jak mowi slawny madmax z a6klubu heheheheheh
[ Dodano: 2013-06-28, 21:43 ]
w swoim podpisie umoralniasz zeby inni odpowiadali w temacie jesli rozwiazali swoje problemy ale ty widze z komunikacja masz problem.
to na tyle odemnie.pozdrawiam i nadal sugestia moja zeby zrobic usprawnienie w postaci wybieranego z listy taga ktory automatycznie sie pojawi przy temacie..nie bedzie wtedy problemu z tym jaka jest jedyna poprawna pilitycznie tresc taga.
ten wykrzyknik podalem jako przykald i dowod na to ze wystarczylo pierwszy raz zrobic to samo tzn w tagu zmienic all na sprzedam a mi napisac pw.lub anwet w ogloszeniu na dole dopisac czerwonycm co bylo zle...i bylo by oki i fair..ale spoko..fortuna kolem sie toczy jak mowi slawny madmax z a6klubu heheheheheh
[ Dodano: 2013-06-28, 21:43 ]
w swoim podpisie umoralniasz zeby inni odpowiadali w temacie jesli rozwiazali swoje problemy ale ty widze z komunikacja masz problem.
to na tyle odemnie.pozdrawiam i nadal sugestia moja zeby zrobic usprawnienie w postaci wybieranego z listy taga ktory automatycznie sie pojawi przy temacie..nie bedzie wtedy problemu z tym jaka jest jedyna poprawna pilitycznie tresc taga.
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
żadnego z Twoich ogłoszeń nie kasowałem, jak się zalogowałem to było tylko to jedno które zaakceptowałem i poprawiłem, jeszcze Ci źle. Nie rozumiem dlaczego bijesz pianę :shock:tomkom1 pisze:PieterB, nadal brak odwagi czy czegokolwiek zeby sie ustosunkowac do poprzedniego zarzutu?przeciez ewidentnie widac ze to ty kasowales moje ogloszenia mimo ze zawieraly tylko niescislosc w tresci taga a nie w moim zaniedbaniu ze ich nie bylo?ujarales sie tym?jesli tego ci potrzeba bylo do dowarotsciowania to ciesze sie ze cie uszczesliwilem.
Ostatnio zauważyłem że ludzie rejestrują sie na forum tylko po to żeby sprzedać auto. Czy nie powinna obowiązywać jakaś minimalna ilość postów lu czas przebywania na forum aby wstawiać oferty w dziale "Samochody"? Często auta sprzedawane w taki sposób to parchy. Nie dają nawet odrobiny wiarygodności, że to auto pochodzi od klubowicza, który dbał o nie.
-
majkel1987
- Forum Audi 80

-
majkel1987
- Forum Audi 80

-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Bo trzeba skopiować starą zawartość z edycji bo jak skopiujesz z widoku przetworzonej przez skrypt wiadomości to stracisz formatowanie tekstu, obrazki i długie linki.majkel1987 pisze: Nie było by w tedy kłopotu z kasowaniem i wklejaniem jeszcze raz odpowiedzi i utratą zdjęć na przykład.
Z tego co pamiętam to chyba instalowanie gotowych pluginów nie jest trudne, tylko to forum i bez większych gadżetów potrafi się wysypać więc nie wiem czy warto ryzykować.PieterB pisze:eSPe, wszystko możnatylko ta usługa zapewne nie będzie za free