Sedan B4 Artek W.
hehe :mrgreen:
[ Dodano: 2014-03-07, 17:50 ]
mam zapytanie, czy to jest normalny klekot czy ja mam coś z głową, po drugie czy zamach chodzi prosto, olej mi sie leje, wydmuchneło Renzistoll czy cos takiego, stracił na mocy, dziwnie jezdzi,jak dla mnie,moze przewrazliwiony jestem, dziś zajżałem pod dekiel, dołożyłem jeszcze tej masy uszczelniajacej, zauwazylem ze sie leje pod kołem wałka, (poci sie ) szlak mnie trafia, ppoza tym mam spore przedmuchy z odmy, :roll:
[ Dodano: 2014-03-07, 17:50 ]
mam zapytanie, czy to jest normalny klekot czy ja mam coś z głową, po drugie czy zamach chodzi prosto, olej mi sie leje, wydmuchneło Renzistoll czy cos takiego, stracił na mocy, dziwnie jezdzi,jak dla mnie,moze przewrazliwiony jestem, dziś zajżałem pod dekiel, dołożyłem jeszcze tej masy uszczelniajacej, zauwazylem ze sie leje pod kołem wałka, (poci sie ) szlak mnie trafia, ppoza tym mam spore przedmuchy z odmy, :roll:
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dźwięk ma jakiś taki twardy-może na zywo brzmi to inaczej, ale z tego filmiku tak to słychać. Koła pasowe wygląda że dobrze się kręcą.Jak leci z pod koła wałka rozrządu to pewnie uszczelniacz do wymiany. W poprzednim AAZ-cie musiałem wymienić bo też mi leciało-mało kosztuje tylko trochę roboty przy tym.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
powiedział co wiedziałArteriusz pisze:ty ale jak nie dojade to raz. a dwa ze bys musial wziosc urlop bo trzezwy bys raczej nie chodzil 8-)
z tydzien
najlepiej zróbcie logi, a kąt sprawdza się w VAG-COM -> Engine -> Basic Settings -> grupa 000 -> pozycja 2
powinien mieć od 49 do 55 jak dobrze pamiętam, ustawić chyba umiesz?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z