[cabrio] Przednie pasy bezpieczeństwa - zamiennik? naprawa?
- mgruszecki
- Forum Audi 80
[cabrio] Przednie pasy bezpieczeństwa - zamiennik? naprawa?
Dobry
Czy przednie pasy bezpieczenstwa da sie wziac z jakiegos innego samochodu i przypasowac do Cabrio? Potrzebuje prawego a ceny pasow do cabrio sa... tak nienormalne jak przednich lamp ;]
Chyba, ze da sie go jakos naprawic? Rozwija sie i wisi bezczynnie, nie wciaga go wogole. Moze jest jakis tutorial naprawy pasow albo opis? Moze ktos naprawial i by mial chec pomoc?
z gory dzieki
Czy przednie pasy bezpieczenstwa da sie wziac z jakiegos innego samochodu i przypasowac do Cabrio? Potrzebuje prawego a ceny pasow do cabrio sa... tak nienormalne jak przednich lamp ;]
Chyba, ze da sie go jakos naprawic? Rozwija sie i wisi bezczynnie, nie wciaga go wogole. Moze jest jakis tutorial naprawy pasow albo opis? Moze ktos naprawial i by mial chec pomoc?
z gory dzieki
Ale zupełnie nie zwija? Sprężyna pękła?
Jak zwija słabo to może ten wątek pomoże:
http://forum.vw-passat.pl/threads/428-P ... rdzo-wolno
Jak zwija słabo to może ten wątek pomoże:
http://forum.vw-passat.pl/threads/428-P ... rdzo-wolno
- mgruszecki
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Powinny pasowac a rozbierałeś słupek? Może coś po prostu blokuje ,u mnie jakiś czas temu też pas sie nie zwijał ,wystarczyło zdjąc słupek, popatrzec pocwiczyc i złożyc od nowa, od tamtej pory śmiga lepiej niż przed usterką, profilaktycznie zrobiłem to samo z pasem po drugiej stronie i teraz mam dwa śmigajace pasy.
- MartiniNBR
- Forum Audi 80
Witam,
jestem świeżo po wymianie pasów, niestety nic się nie zmieniło ... Przed montażem normalnie się ściągały ,aż mnie miejscami przy montażu denerwowało... teraz nie mam sił rozbierać wszystkiego na nowo... Wystarczy ,że je wyciągnę i przemyję ,a potem spryskam sylikonem w aerozolu czy proponujecie lepsze rozwiązanie ?
Pozdrawiam
jestem świeżo po wymianie pasów, niestety nic się nie zmieniło ... Przed montażem normalnie się ściągały ,aż mnie miejscami przy montażu denerwowało... teraz nie mam sił rozbierać wszystkiego na nowo... Wystarczy ,że je wyciągnę i przemyję ,a potem spryskam sylikonem w aerozolu czy proponujecie lepsze rozwiązanie ?
Pozdrawiam