Audi 80 Competition quattro by Mr. Śruba !
Na ubezpieczalnie nie poszlo bo ten pajac jechal autem kolegi i nie chcial, jako ze moj zdezak byl klejony zywica to sie rozlecial ... Wzialem klocka przy czym lakiernika mam free wiec porobi mi troche przy aucie klosz lampy zamowiony oraz zderzak wszystko wyszlo mnie 1100 a i tak stary zderzak byl do spawania, malowania i szpachlowania. Jednym slowem nie kupujcie na tablicy bo mial byc w swietnym stanie...
Tylko że ubezpieczalnia jak by zobaczyła że zderzak był klejony i wgl. to nie zapłacili by tez nie wiadomo jakiej ceny
[ Dodano: 2014-02-04, 12:41 ]
Co myślicie o malowaniu całego samochodu środkiem PlastiDip http://www.oemtuning.pl/plastidip/ ?
[ Dodano: 2014-02-04, 20:28 ]
A wiec są nowe up-y
Zderzaczek S2 w idealnym stanie
troszkę w trakcie składania
no i spoilerek co prawda jeszcze nie założony na stało bo nie wiem jak się za to zabrac ...
[ Dodano: 2014-02-08, 00:45 ]
Mistrz kamuflażu Myju myju
Znalazły się nowe maskownice na przód
I takie tam z kolegą
[ Dodano: 2014-03-09, 09:43 ]
Troche musiałemn jeszcze zadziałac i nie za bardzo miałem dostep do neta od jakis 2 tyg ale juz naprawione wszystko i oczywiscie nowe fotki
No to trafiły nowe fotele na przód
Instalacja Landi Renzo IGS założona wyregulowana i ogólnie śmiga
tylne lampy wymieniłem poniewaz jedna była DEPO a reszta połamane od dzis wszystkie zdjete z innego audi wiec sa identyczne
Rezanko maskownic tez miało miejsce
I teraz mam do was pytanie, bo udało mi sie dorwac grill "Kamei" i nie wiem czy go zostawiac czy pakowac oryginał Wiec prosił bym o pomoc w zdecydowaniu
I tak pod koniec chciał bym pozdrowic użytkownika Bronek27 i podziekowac za przewiezienie mnie swoją Compi Z bliska tem samochód naprawde wygląda zacnie a brzmi jeszcze lepiej :mrgreen:
[ Dodano: 2014-02-04, 12:41 ]
Co myślicie o malowaniu całego samochodu środkiem PlastiDip http://www.oemtuning.pl/plastidip/ ?
[ Dodano: 2014-02-04, 20:28 ]
A wiec są nowe up-y
Zderzaczek S2 w idealnym stanie
troszkę w trakcie składania
no i spoilerek co prawda jeszcze nie założony na stało bo nie wiem jak się za to zabrac ...
[ Dodano: 2014-02-08, 00:45 ]
Mistrz kamuflażu Myju myju
Znalazły się nowe maskownice na przód
I takie tam z kolegą
[ Dodano: 2014-03-09, 09:43 ]
Troche musiałemn jeszcze zadziałac i nie za bardzo miałem dostep do neta od jakis 2 tyg ale juz naprawione wszystko i oczywiscie nowe fotki
No to trafiły nowe fotele na przód
Instalacja Landi Renzo IGS założona wyregulowana i ogólnie śmiga
tylne lampy wymieniłem poniewaz jedna była DEPO a reszta połamane od dzis wszystkie zdjete z innego audi wiec sa identyczne
Rezanko maskownic tez miało miejsce
I teraz mam do was pytanie, bo udało mi sie dorwac grill "Kamei" i nie wiem czy go zostawiac czy pakowac oryginał Wiec prosił bym o pomoc w zdecydowaniu
I tak pod koniec chciał bym pozdrowic użytkownika Bronek27 i podziekowac za przewiezienie mnie swoją Compi Z bliska tem samochód naprawde wygląda zacnie a brzmi jeszcze lepiej :mrgreen:
Lampy fakt ale lampa prawa na dole nie ma uchwytów wynik kolizji przez poprzedniego właściciela jak by co to poszukuję lampy moze byc bez szkła i odbłyśnika oby uchwyty były całe co do lewej hmm trzeba poprawic samochód będę miał zamiar malowac ale kiedy to się jeszcze okaże ponieważ chodze do szkoły i wiadomo jak z kasą
PS. Jak myślicie czym was zaskoczę wieczorkiem ?
PS. Jak myślicie czym was zaskoczę wieczorkiem ?