vice versa qupejkowy bracieorkabmx pisze:[
mam nadzieje ze cie iwdze na spocie wymienimy sie spostrzezeniami i z mila checia ogladne twoja gablote
Napotkani koledzy
- kontestator
- Forum Audi 80

- kontestator
- Forum Audi 80

Popieram pomysł!
:!: Sama z niecierpliwościa czekam na cynk o ramkach i nalepkach, ale zapadła głucha cisza.
A wracając do napotkanych kolegów to już mi głupio, bo oglądam się za Audicami jak wariatka, niektórzy patrzą na mnie jak na ....... :roll:
Często spotykam identyczną audicę jak moja w Katowicach, tylko że z wielkim czarnym napisem AUDI po bokach = przyznajcie się kto to :?: Mam wrażenie, że to ktoś od nas :lol:
:!: Sama z niecierpliwościa czekam na cynk o ramkach i nalepkach, ale zapadła głucha cisza.
A wracając do napotkanych kolegów to już mi głupio, bo oglądam się za Audicami jak wariatka, niektórzy patrzą na mnie jak na ....... :roll:
Często spotykam identyczną audicę jak moja w Katowicach, tylko że z wielkim czarnym napisem AUDI po bokach = przyznajcie się kto to :?: Mam wrażenie, że to ktoś od nas :lol:
-
desertshadow
- Forum Audi 80

Ja też jeżdżę w katowicach i okolicach i żadko widuje "nasze audi klubowe"A wracając do napotkanych kolegów to już mi głupio, bo oglądam się za Audicami jak wariatka, niektórzy patrzą na mnie jak na .......
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
witam każdy z nas maniaków ma tą manie za oglądaniem się za przejeżdzającym audi 80 nie stety jeszcze nikogo nie spotkałem choćiaż ostatnio na światłach dogonił mnie kolega z klubu ze Środy Ślaskiej pogadaliśmy przez dwa skrzyżowania każdy spieszył się do pracy ale wracając do tematu pomysł pawko jest konkretny pośiadam naklejkę i ramki na tablicach także jestem dobrze widoczny pozdrawiam 
Jeżeli chodzi o białą niunię to możliwe że moja :mrgreen: bo często tamtędy jeżdże.zgredek27 pisze:pilocik69 pisze:A ja w grodze Kraka nikogo nie moge spotkac.....
Ja tez nie.. ale przy Powstańców przed cmentarzem..a konkretnie przy garażach ostatnio widziałem 2x klubowe 80tki - niestety nie miałem czasu się zatrzymać. Przyznać sie czyje. Jedna chyba biała..?
Swoją drogą to też nie miałem okazji spotkać w Kraku klubowej 80-tki
Pozdrawiam.
Sobota 15.12.2007 ul.Damrota w Katowicach okolice cmentarza, Audi 80 B3 nr rej. KCH 53XX zielony albo brązowy metallic (ciężko określić ) ramki Polski Klub Audi 80 (tylko z tyłu)
kolega z AKp widział tę audice i się pyta kto to
jehcał C4 2.8 AAH takie niebieskawe
ja u siebie nie widuje PKA częściej już AKP
i takie tez mam rramki bo bardziej z tamtym klubem się utożsamiam
natomiast co do nicka to ja bym radził samemu sobie wykleić tylną boczną szybkę
flaga PL i NICK
kolega z AKp widział tę audice i się pyta kto to
jehcał C4 2.8 AAH takie niebieskawe
ja u siebie nie widuje PKA częściej już AKP
i takie tez mam rramki bo bardziej z tamtym klubem się utożsamiam
natomiast co do nicka to ja bym radził samemu sobie wykleić tylną boczną szybkę
flaga PL i NICK