AUDI 80 B4 / SEDAN / 1Z @ DaMaGe NEW LOOK FRONT
SONAX - szampon dwufunkcyjny nabłyszczający z dodatkiem zmiękczającym ( niebieski )elbula pisze:DaMaGe pisze:nie był polerowanyRoman_S pisze:Bajer full ,Panie. Ja na wiosnę pomyslę o polerce
jeśli chodzi o podstawowe mycie to dobry szampon, piana aktywna, wosk, preparat wspomagający osuszanie, preparat do konserwacji lakieru.
napisz cos więcej kolego o tych preparaach
SONAX - piana aktywna 'FORMEL PLUS' ( żółta )
SONAX - wosk brylantowy ( różowy )
SONAX - preparat wspomagający osuszanie 'FORMEL PLUS'
SONAX - preparat do konserwacji lakieru 'FORMEL PLUS'
SONAX - preparat do pielęgnacji gumy
SONAX - preparat do odnawiania czarnych plastików
więcej grzechów nie pamiętam
[ Dodano: 2014-01-04, 22:53 ]
dzisiaj odwiedziny u TREPKA, sprawdzanie podstawowych parametrów samochodu, wszystko ponoć gra zalecenia do przemyślenia to AFNy na wiosnę, może PIERBURG a poza tym to można powiedzieć, że zarezerwowane mam felgi '16 / COMPI, więc na wiosnę napewno zawitają ...
[ Dodano: 2014-03-04, 15:43 ]
kupione cztery sztuki w idealnym stanie, 'zaklepane' kolejne cztery ( z polerowanym rantem ), wybierze się najlepszą opcję i na wiosnę 2014 będą jak znalazł ...
aż szkoda zimówek ...Arteriusz pisze:ja już od soboty na letnich latam, :mrgreen:
na przodzie założone H4 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS oraz T4W PHILIPS BLUE VISION w postojówkach
podświetlenie tablicy rejestracyjnej narazie oświetlone na biało i tak zostanie, wkrótce FOTO
dodano: 12.03.2014 18:18
zmienione alufelgi z oponami, bo szkoda zimówek ...
za niecały miesiąc znów zmiana na te już odpowiednie i konkretne ...
te będą na sprzedaż: http://tablica.pl/oferta/alufelgi-ronal ... 5bjRH.html