Wertyn pisze:najładniejsze ori są 10cio ramienne <ok> później te z cabrio i wtedy dopiero od compi oczywiście według mnie
AUDI 80 B4 / SEDAN / 1Z @ DaMaGe NEW LOOK FRONT
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
DaMaGe pisze:mnie się te dziesięcioramienne nie podobają, są zbyt popularne ... jakie są te z CABRIO ?? oglądałem wiele wzorów felg, te z COMPI najbardziej mi przypadły do gustu, zobaczymy jak będzie wyglądać na polerowanych ...
takie BBS w cabrio tez byly i sa duzo ladniejsze niz te od compi i 10 ramienne
gdzieś za tydzień powinieniem mieć już na samochodzie nowy komplet alufelg, te z powyższych zdjęć szybko poszły pomimo ceny, ale były w idealnym stanie ... więc narazie powróciły zimówki z czego zadowolony nie jestem patrząc na temperaturę ... wczoraj dostałem kolejną zabawkę - nowy wosk do wypróbowania korzystając z pogody dzisiejszej i wolnego dnia w pracy oczywiście przetestowałem ręcznie - efekt mega zadowalający - niestety baterie w aparacie padły, więc fotorelacji brak
edit: i fotorelacja zrobiona - przy okazji zrobione foto alufelg, które zagoszczą na stałe na ten sezon na samochodzie ... zakupione ostatnio jeszcze AFNy zagoszczą wkrótce pod maską
edit: i foto z nowymi żarówkami
podświetlenie tablicy rejestracyjnej T4W wzmacniane diody:
światła pozycyjne/postojowe na żarówkach T4W PHILIPS BLUE VISION:
światła mijania na żarówkach OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED +110%:
edit: i fotorelacja zrobiona - przy okazji zrobione foto alufelg, które zagoszczą na stałe na ten sezon na samochodzie ... zakupione ostatnio jeszcze AFNy zagoszczą wkrótce pod maską
edit: i foto z nowymi żarówkami
podświetlenie tablicy rejestracyjnej T4W wzmacniane diody:
światła pozycyjne/postojowe na żarówkach T4W PHILIPS BLUE VISION:
światła mijania na żarówkach OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED +110%:
ten program, który u mnie siedzi był robiony pod AFNy ... poprzedni właściciel zakupił wtryskiwacze, założył, ale okazało się, że sterujący jest do wymiany, samochód sprzedał mi na ori wtryskach ... Wy to macie podłubane jeszcze pompy itp, to nie mam co się z Wami porównywać ...klife pisze:skoro zmieniles wtryski przydalo by sie teraz zrobic pod nie program, na nastepnym spocie beda znowu porownania na trasie wiec sie bedziesz mogl sprawdzic