[B4 aah] Dziwny przewód na silniku
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Szkoda nie szkoda. Czasami lenistwo. Ja od roku próbuję wymienić jeden przetarty wąż klimy.delik pisze:komus bylo szkoda na normalny waz od klimy... orginalny do aah... ach te rzezby
Ogólnie to takei zdjęcia od razu mnie demotywują do oglądani auta. Druga sprawa, że takie ułożenie przewodu klimy jest mało szczęśliwe.
Poczekaj jeszcze z miesiąc dwa to się pojawią quattrówki w sedesie a może i Coupe 9choć te tanie nie będą z AAH).
Nigdzie mi się jak na razie nie śpieszy , spokojnie co miesiąc powiększam budżet na auto , ale jak na razie uparłem się na wymarzone coupe no i tylko w aah Ale też byle czego za dużą kasę nie będę brał , no i niestety , jak coś jest trzeba dzwonić i od razu jechać bo to bardzo chodliwy towar , kto pierwszy ten lepszy ... a dopiero jak stracę cierpliwość to może pomyślę o sedanie . Pozdrawiam
http://otomoto.pl/audi-80-coupe-2-8-v6- ... 58235.html
Kolejny raz auto na otomoto...tym razem nie w Gdyni ( Gdańsku) tylko w Kole
1000pln drożej .....czyżby problem z zarejestrowaniem...tak jak przypuszczałem ??
Kolejny raz auto na otomoto...tym razem nie w Gdyni ( Gdańsku) tylko w Kole
1000pln drożej .....czyżby problem z zarejestrowaniem...tak jak przypuszczałem ??
Myślę że to nie ten problem , bo pytałem się kumpla co sprowadza z niemiec i czasami robi się tak że sprowadzają na tych samych blachach po 2 auta , bo same blachy też kosztują , nie wiem jak to w holandii jest i nie wiem jak w tym konkretnym przypadku... ale z drugiej strony podejrzana sprawa tak czy siak
Byłem widziałem....niestety nie jest tak różowo jak na ogłoszeniu .
Minusy
-miało być bez korozji,tym czasem ranty przednich błotników noszą ślady korozji ( początek)
-bezwypadek to nie jest -drzwi kierowcy nie są od tego auta ...za zawiasami od wew. słupek A nosi ślady naprawy ( grub lakieru słupka A od wew. 96um-----2x tyle co pozostałe felce )
-lakier za piękny nie jest ..zmatowiały ,z plamami od "wkurzek" ....niby nie ma więcej niż 160um...ale dla mnie to nie jest fabryczny lakier ( miałem kilka Vagów ) ..tylny pas ma tylko 85um..i lakier na nim pęka na łączeniu z błotnikami ....wygląda to jakby holender ,,,,,zerwał lakier na całym wozie dawno temu i malował jeszcze raz
-ściąga w prawo (nraczej od lichych opon)
Plusy
-napędy suche ,silnik suchy,ładnie chodzi ,nie stuka ( choć kilka razy sam z siebie zgasł)
-wnętrze czyste ładne niezniszczone
=ładne listwy zewnętrzne ( jak nowe )
-nowa szyba przednia ( niestety nadmiar kleju wylał się na słupki wew. plastikowe A)
-podłoga super
-zawieszenie bez luzów ( troche może poduchy słychać na Mcphersonach -----auto ma sportowe sprężyny przednie )
-prezencja z 3 metrów super ( bliżej jak ktoś chce mieć auto na wystawę już tak pięknie nie jest )
Auto jest oczywiście do opłat ...czyli + - 3000pln
Ja nie wziąłem ...nie chce kolejnego auta do malowania
Jakbym chciał to nie za tą kase
Minusy
-miało być bez korozji,tym czasem ranty przednich błotników noszą ślady korozji ( początek)
-bezwypadek to nie jest -drzwi kierowcy nie są od tego auta ...za zawiasami od wew. słupek A nosi ślady naprawy ( grub lakieru słupka A od wew. 96um-----2x tyle co pozostałe felce )
-lakier za piękny nie jest ..zmatowiały ,z plamami od "wkurzek" ....niby nie ma więcej niż 160um...ale dla mnie to nie jest fabryczny lakier ( miałem kilka Vagów ) ..tylny pas ma tylko 85um..i lakier na nim pęka na łączeniu z błotnikami ....wygląda to jakby holender ,,,,,zerwał lakier na całym wozie dawno temu i malował jeszcze raz
-ściąga w prawo (nraczej od lichych opon)
Plusy
-napędy suche ,silnik suchy,ładnie chodzi ,nie stuka ( choć kilka razy sam z siebie zgasł)
-wnętrze czyste ładne niezniszczone
=ładne listwy zewnętrzne ( jak nowe )
-nowa szyba przednia ( niestety nadmiar kleju wylał się na słupki wew. plastikowe A)
-podłoga super
-zawieszenie bez luzów ( troche może poduchy słychać na Mcphersonach -----auto ma sportowe sprężyny przednie )
-prezencja z 3 metrów super ( bliżej jak ktoś chce mieć auto na wystawę już tak pięknie nie jest )
Auto jest oczywiście do opłat ...czyli + - 3000pln
Ja nie wziąłem ...nie chce kolejnego auta do malowania
Jakbym chciał to nie za tą kase