[ALL] Zabudowa bagażnika
Lepiej jest zrobić skrzynię zamknięta w sensie lepiej na początek jako pierwsza skrzynia bo ; mniej obliczeń w sensie można być mniej dokładnym i jest większy margines błędu, nie trza wyliczać portów/szczelin oraz ich odejmować na koniec od objętości skrzyni. W obudowie zamkniętej możesz kombinować wkładając coś do środka jak jest za duża w br w sumie też ale nie wiesz czy da to efekt bo jeszcze zostaje umiejscowienie portów jak i średnica, długość itp itd. Dlatego ja w swojej zabudowie wsadziłem gotową skrzynię i po kłopocie
Dzisiejszego popołudnia postanowiłem pójść za radą kolegów i przerobić to i owo.
Skasowałem dolny otwór a do górnego zrobiłem kolanko z rury pcv i przedłużyłem do dołu.
Z braku czarnej tapicerki obiłem całość na szaro... Akurat jestem w trakcie robienia kolumn i takowa szara tapicerka mi została. Efekt oceńcie sami, -mi się podoba.
Muszę przyznać że po tej przeróbce jest lepiej - bas jest głębszy i czystszy :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich narka
Skasowałem dolny otwór a do górnego zrobiłem kolanko z rury pcv i przedłużyłem do dołu.
Z braku czarnej tapicerki obiłem całość na szaro... Akurat jestem w trakcie robienia kolumn i takowa szara tapicerka mi została. Efekt oceńcie sami, -mi się podoba.
Muszę przyznać że po tej przeróbce jest lepiej - bas jest głębszy i czystszy :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich narka
- jacek199315
- Forum Audi 80