[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Ja się przestałem przejmować. Kiedyś wszystkich poprawiałem, że zupka chińska wcale nie jest z Chin, a pospolity "chińczyk" to najczęściej bar wietnamski.
A i tak w istocie wszyscy wiedzą o co chodzi.
PS dziś odwiedziłem garaż u DEDHIego i stroiliśmy przez kilka godzin moje car audio
Strojenie było na tyle owocne, że niedawno nabyty wzmak ALPINE spalił głośnik basowy XETEC co ciekawe przód tak dobrze daje, że nie zauważyliśmy od razy, że zabrakło "tyłu"
po dzisiejszym dniu zwątpiłem w nagłośnienie bagażnika w rozsądnej kwocie do 2000zł tak by to zagrało na tyle mocno, szybko i jakościowo, by uzupełnić przód.
Chyba zabudową wyeksponuję jedynie wzmacniacz przednich głośników i kondensator.
A i tak w istocie wszyscy wiedzą o co chodzi.
PS dziś odwiedziłem garaż u DEDHIego i stroiliśmy przez kilka godzin moje car audio
Strojenie było na tyle owocne, że niedawno nabyty wzmak ALPINE spalił głośnik basowy XETEC co ciekawe przód tak dobrze daje, że nie zauważyliśmy od razy, że zabrakło "tyłu"
po dzisiejszym dniu zwątpiłem w nagłośnienie bagażnika w rozsądnej kwocie do 2000zł tak by to zagrało na tyle mocno, szybko i jakościowo, by uzupełnić przód.
Chyba zabudową wyeksponuję jedynie wzmacniacz przednich głośników i kondensator.
Po obejrzeniu filmiku powiem ze prawdziwy z ciebie pasjonat. Fajnie wstawki z cabrio z różnych ujęć. Chociaż mogliście usiąść tak żeby Audi było w centralnie w środku. Jeżeli chodzi o kolor to nie powinien podlegać dyskusji. Jednemu się bedzie podobac a drugiemu nie. Proste to kwestia gustu. Drugiego cabrio w takim kolorze nie spotkasz. To jedyna przewaga. Dla mnie w prawie każdym aucie liczą się detale. To co nie zauważamy na pierwszy rzut oka.
Nie ma się co czepiać. Prowadzący też wiedze miał bo pytał o rzeczy które zostały zmodyfikowane przez Atlasa. Domniemywam ze Badvideo filmik zrobiłoby troche inaczej. Muzyka w tle wogóle nie zakłócała rozmowy i to zasługuje na uwagę.deejay.ftb pisze:pierwszy odcinek w ktorym gosc daje rade przed kamera lepiej niz prowadzacy. sorry Damian, takie mamy fakty <ok>
W moim też mocno tył był napędzony, ale mając przód prawie 200W niestety tył musi być bliski 1000W, żeby prawidłowo uzupełnić przód. Jak ściszałem przód, to owszem, tył był wyczuwalny, ale nie ma opcji, bym wyciszał przód, który wali jak trzeba i do tego z super jakością.meir pisze:ja mam 25 cm focala w bagażniku i napędza go harman kardon i powiem ci że nie jedna osoba już się zdziwiła
Wiem, że da się zrobić zgrany przód z tyłem, bo tak miał Igor w swoim cabie. Niestety on posiadał sprzęt z innej półki a w bagażniku mógł zmieścić tylko kapcie na plażę i okulary.
Odnośnie Pasjonata#5 to bardzo mi się podoba efekt końcowy, szczególnie z uwagi na problemy techniczne z aparatami, gdyż panowie zakupili nowe karty pamięci, które nie dawały rady z zapisem materiału na bieżąco i co chwila urywało i musieliśmy opowiadać to samo kilka razy...