Siemka, sprawa dotyczy w prawdzie A6 ale mam nadzieję, że ktoś pomoże Chodzi o to, że szyby otwierają się z pilota, ale zamknąć już się nie da. Czy da się to jakoś zaprogramować? W B4 taki bajer był z kluczyka a tu ani tak ani tak. A6 1998r. Pozdro
Już to czytałem chodzi o to, że nie wiem gdzie VAGu się to koduje (fakt nie napisałem o tym wcześniej :p ) Jest to coś jak przy adaptacjach np. dawka paliwa itp?
Ok, ogarnąłem. Faktycznie dziecinnie proste. Pobawiłem się trochę powłączałem kilka nowych funkcji... nie ważne... W kwestii szyb nic się nie zmieniło. Przytrzymując otwierają się wszystkie 4 szyby, ale zamknąć się już za chuchu nie chcą... przyczyna? Nooo właśnie.. Co dalej?
Działa jak trzeba. Po ostatnim odpięciu aku, przestało - wiadomo, ale od razu zrobiłem przyciskami max dół - max góra i działa elegancko. Kurde wkurza mnie to bo jak już by coś było nawalone to wcale nie powinno działać, a cholery się tylko nie zamykają Piloty na nowo kodowałem i +64 i nic...
Nie, pod wykladziną jeszcze nie grzebałem. Jak nie będzie lało to zobaczę co tam siedzi. Jednak myślę, że jakby było zalane czy cokolwiek to wcale by nie działało.