ZACHODNIOPOMORSCY FANATYCY grupy VAG !
ZACHODNIOPOMORSCY FANATYCY grupy VAG !
Witam. Nazywam się Bartek. Chciałbym zaprosić wszystkich fanów tych mniejszych oraz tych większych a zwłaszcza posiadaczy samochodów grupy VAG ! . Jako osoba kreatywna i dobrze zorganizowana chciałbym zaprosić was do przyłączenia się do grupy "fejsbukowej". Krótko o projekcie. Ogólnie i kilka słów o tym do czego dążymy. Grupę utworzyliśmy dokładnie dzisiaj 22.03.2014r. Póki co grupa ma na celu zrzeszenie osób w celu możliwego umawiania spotów, spontanicznych spotkań na terenie Zachodniopomorskiego.Strona Fejsbukowa (najszybsza droga informacji) a już nie długo Strona internetowe. Gdy projekt zacznie osiągać pożądane rezultaty, chcielibyśmy zamienić sporty w jeden wspólny zlot . Małymi kroczkami zmierzając do celu. Wszelkie pytania i kontakt na forum Priv lub w temacie.Gdyby były osoby chętne do pomocy, to jak najbardziej. Zależy mi na osobach własnie z Koszalina i okolic. Zachęcam do przyłączenia się wszystkich szczęśliwców którzy są posiadaczami 4-kółek z grupy Vag ! Seat ! Skoda ! Audi no i oczywiście VW !
Zachęcam i zapraszam.
https://www.facebook.com/pages/Zachodni ... 3365209100
[/url]
Zachęcam i zapraszam.
https://www.facebook.com/pages/Zachodni ... 3365209100
[/url]
Dlatego, chcę żeby ta grupa Zachodniopomorska zaczęła w końcu żyć, aby nasze okolice zaczęły współpracować, sezon się zbliża. Spoty fajna sprawa a później się pomyśli o czymś więcej póki co , grupa się rozrasta to mnie cieszy. Coraz więcej osób przybywa z dnia na dzień. Własnie najwięcej póki co to Koszalin i okolice . Za kilka dni strona powinna ujrzeć światło dzienne. Póki co wstępny projekt strony głównej wygląda tak :
Grupa rośnie z dnia na dzień. Coraz większe zainteresowanie no i chętne osoby do pomocy, to podstawa ! Aktualizacje co jest robione piszę na grupie już więc nie chce robić nie potrzebnego spamu . Jestem bardzo dobrej myśli i damy radę Jak wcześniej wspomniałeś w kupie siła
Edit :
ukończona została podstrona Galerii (trzeba ją uzupełnić naszymi skarbami), ale na to przyjdzie pora Jak się podoba ?
Edit :
ukończona została podstrona Galerii (trzeba ją uzupełnić naszymi skarbami), ale na to przyjdzie pora Jak się podoba ?
I koniec praca ukończona. Powoli powoli do celu, grupa się powiększa, strona już działa, troche inna niż początkowo myślałem. Więcej informacji pod linkiem www.grupavag.eu ! Pierwszy spot już w planie , zachęcam do zapoznania się z tematem