Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Problem z logowaniem

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 01 gru 2007, 01:47

Twoje sugestie zostały wysłuchane.
Niestety nie zostaną wprowadzone w życie.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 01 gru 2007, 08:35

Kod: Zaznacz cały

nawet jednorazowo ale jestem przymuszony sie zarejestrować ponownie (nie byłoby to potrzebne gdyby ktoś na etapie projektowania architektury serwisu to przewidział) 
wiec proszę nie wmawiać mi, że jeśli szukam rozwiązania problemu którego rozwiązania nie ma w centrum i jestem odsyłany na forum to nie jestem zmuszany do rejestracji. bo jeśli sie nie zarejestruje to nie rozwiążę problemu.
szczerze mówiąc to w dupie mam czy zostanie rozwiązany Twój problem(pisze w tym wypadku wyłącznie o Tobie)... na forum jest ponad 4 000 użytkowników i nikomu nie przeszkadzało, że musiał zrobić dwa osobne konta...musisz być niezłą marudą lub skomplikowanym człowiekiem, jeśli rejestracja sprawia Ci tak ogromne kłopoty.
tyle ode mnie
Krzysztof

Awatar użytkownika
kontestator
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kontestator » 01 gru 2007, 10:37

Doc
dziękuję za konstruktywną dyskusję <piwo>

FranoF1

jako niezła maruda lub skomplikowany człowiek zauważę, że czytać ze zrozumieniem to nie umiesz (napisałem,że rejestracja nie jest żądnym kłopotem)
kultury też masz deficyt - chyba, że Twoje życie oscyluje wokół dupy.

z mojej strony dziękuje za nie zawsze kulturalną rozmowę ( pozdro FranoF1) ;-)
zostawiam Ci możliwość wygłoszenia ostatniego zdania a nawet 5 ostatnich zdań, może to ukoi Twoje skołatane nerwy chill out men

AUDI POWER

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 01 gru 2007, 13:30

kontestator nie mam ochoty na rozmowe z Tobą, ponieważ nie traktuje ludzi, którzy nie wnoszą nic do życia klubowego, a najwięcej mają do gadania(marudzenia)... wszystkie Twoje kolejne posty na niniejszym forum będe bacznie obserwował(możesz sie poczuć obserwowany, pewnie nie sprawi Ci to problemu...) <ok>

życzę sobie jak najmniej takich ludzi na PKA80 :-)

p.s. nic o mnie nie wiesz i nie życzę sobie aby byle kto pisał o mojej kulturze osobistej. Ty mnie nie wychowywałeś... więc najmniej masz do gadania :lol: <lol>

sorrki jeżeli Cie uraziłem&#8230;

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 01 gru 2007, 13:39

kontestator FranoF1 Daje już spokój :-P
Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy :mrgreen:
Nie no żebym się taki stary i dorosły czuł ale nie róbcie tu syfu :-P

Grich Tobie już podziękujemy ;-)
P.s. prosze o nie robienie Off Topicu.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2007, 13:44 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 01 gru 2007, 16:47

Gwoli ciekawostki...

Klub Audi 80 powstał spontanicznie i rozrósł się do olbrzymich rozmiarów.
Początkowo było to tylko i wyłącznie forum i takie właśnie były zamiary. Z czasem wraz z jmm uznalismy, że fajnie byłoby zrobic stronę główną i tak właśnie ( znacznie później ) powstało centrum.

Istnieje możliwość teoretyczna zintegrowania baz joomli i phpbb by przemo, ale ciągnie to za sobą zbyt wiele niewiadomych, błędnego działania, dużej wiedzy o mysql i dużego wkładu czasu i pracy.

Zatem, jak już pisałem, nie sądzę, abyśmy kiedykolwiek zmienili sposób logowania.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kontestator
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kontestator » 01 gru 2007, 18:34

FranoF1 pisze:kontestator nie mam ochoty na rozmowe z Tobą, ponieważ nie traktuje ludzi, którzy nie wnoszą nic do życia klubowego, a najwięcej mają do gadania(marudzenia)... wszystkie Twoje kolejne posty na niniejszym forum będe bacznie obserwował(możesz sie poczuć obserwowany, pewnie nie sprawi Ci to problemu...) <ok>

życzę sobie jak najmniej takich ludzi na PKA80 :-)

p.s. nic o mnie nie wiesz i nie życzę sobie aby byle kto pisał o mojej kulturze osobistej. Ty mnie nie wychowywałeś... więc najmniej masz do gadania :lol: <lol>

sorrki jeżeli Cie uraziłem&#8230;

nic nie wnosze? moja matka :evil: będzie płakać
patrząc na mój staż na forum (2 dni) i na moje 24 posty pomogłem 1 raz a Ty na 1315 postów pomogłeś 26 więc wstrzymaj konie z oceną mojej przydatności. przelicznik przydatności jest po mojej stronie 8-)

trudno zniosę to będę tym złym którego możesz stawiać za przykład jak nie powinien wyglądać forumowicz, z przyjemnością zostanę męczennikiem

lubisz śledzić facetów? nie pytam po co...

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 01 gru 2007, 18:56

kontestator pisze:nic nie wnosze? moja matka :evil: będzie płakać
patrząc na mój staż na forum (2 dni) i na moje 24 posty pomogłem 1 raz a Ty na 1315 postów pomogłeś 26 więc wstrzymaj konie z oceną mojej przydatności. przelicznik przydatności jest po mojej stronie 8-)
Kolego forum to nie licytacja kto, ile razy, kiedy, komu i jak pomógł. Jeśli tak to traktujesz to rzeczywiście takich forumowiczów trzeba nam tu jak najmniej. Podobnie jak nie potrzeba nam tych którzy tylko po to nabijają posty by móc dać ogłoszenie w odpowiednim dziale. Osobiście daleki jestem od oceniania czyjejś przydatności li tylko i wyłącznie na podstawie statystyki.
kontestator pisze:trudno zniosę to będę tym złym którego możesz stawiać za przykład jak nie powinien wyglądać forumowicz, z przyjemnością zostanę męczennikiem
Wcale nie musisz być "tym złym" jeśli sam nie będziesz tego chciał. A osobiste wycieczki
kontestator pisze:lubisz śledzić facetów? nie pytam po co...
zostaw dla siebie, to po pierwsze niezgodne z regulaminem, po drugie nie najlepiej świadczy o Tobie, a nie o adresacie tej wypowiedzi.
I na koniec mała rada z mojej strony jeśli pozwolisz: Więcej słuchaj, czytaj innych, a mniej oceniaj. Zwłaszcza jak wchodzisz w nowe towarzystwo.

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 01 gru 2007, 19:01

Przeciez nie ma zadnego problemu z logowaniem, a wszystko zostalo juz wyjasnione. Dlatego prosze o zamkniecie tego tematu :lol:

Awatar użytkownika
kontestator
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kontestator » 01 gru 2007, 19:16

Danek moja dyskusja z FranoF1 nie potoczyłaby się tak gdyby jak to sam określi miał w dupie co mówię i wysłał mnie na drzewo. Nie chce być traktowany za bojownika ale nie pozwolę aby ktoś po mnie jeździł tylko z tego powodu ze jestem nowym na forum i pozwalam sobie mieć inne zdanie.
to, że jestem nowy nie znaczy, że mam sie nie odzywać i pokornie wysłuchiwać jak ktoś mnie na drzewo wysyła. w tym wypadku zasada lepiej nic nie mówić niż głupio milczeć jest mi obca.

przychylam sie do opinie KORU. zamknijmy temat

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 01 gru 2007, 19:48

kontestator pisze:Danek moja dyskusja z FranoF1 nie potoczyłaby się tak gdyby jak to sam określi miał w dupie co mówię i wysłał mnie na drzewo.
Niestety ale to Ty zacząłeś określając zasady logowania jako "chore" więc nie zwalaj winy na Franka Kolego. Jak wchodzisz do czyjegoś domu pierwszy raz i nie znasz gospodarzy, a widzisz coś co Ci się nie podoba to od progu krzyczysz, że to jest chore i rozsiadasz się zadowolony w fotelu? Wybacz ale moim zdaniem nie jest to właściwe zachowanie.
kontestator pisze:to, że jestem nowy nie znaczy, że mam sie nie odzywać
oczywiście ale to Cię również nie upoważnia do oceniania innych
kontestator pisze:i pokornie wysłuchiwać jak ktoś mnie na drzewo wysyła. w tym wypadku zasada lepiej nic nie mówić niż głupio milczeć jest mi obca.
, a na to sam sobie zapracowałeś określając na wejściu stworzony wspólnym wysiłkiem, m.in. Franka, projekt jako "chory".
Dosyć off-topu. Jak chcesz dalej prowadzić tą jałową dyskusję to zapraszam na PW. Zamykam wątek.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”