Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
masz rację jak tablica prosta jest nie pogięta będzie miód nie pomyślałem o tymorsa_83 pisze:Roman ja proponuję pozbycia się ramki i przylepienie tablicy na piankowej taśmie dwustronnej (np. Tesa). Lakieru nie uszkadza, a jak będziesz chciał zdjąć to lekko podgrzejesz opalarką i zejdzie bez problemu. O estetyce nie wspominam, bo wg. mnie dużo lepiej to wygląda.
Zobacz u mnie, już zarzuciłem ją do siebie. Jak tablicę z przodu masz pogiętą, to weź tą z tyłu, z nią przeważnie nic się nie robi, bo jedynym jej zadaniem jest siedzenie na blendziePrzemas80 pisze:masz rację jak tablica prosta jest nie pogięta będzie miód nie pomyślałem o tymorsa_83 pisze:Roman ja proponuję pozbycia się ramki i przylepienie tablicy na piankowej taśmie dwustronnej (np. Tesa). Lakieru nie uszkadza, a jak będziesz chciał zdjąć to lekko podgrzejesz opalarką i zejdzie bez problemu. O estetyce nie wspominam, bo wg. mnie dużo lepiej to wygląda.
Nie ma fot anio progresu, ogólnie miałem cięzki tydzień i mało czasu ,w dodatku pogoda nie pozwalała praktycznie na nic.Jutro odstawiam audiczkę do znajomego ,gdzie będzie robiony rozrząd ,przewody hamulcowe i parę innych pierdół. Musze też wymienić czujnik temperatury bo chyba kłamie ,na zegarach 100 stopni a wentylator nie pracuje ,mam nadzieję ze skończy się tylko na czujniku.Foty dam jakieś dopiero w tygodniu
Witam witam po długiej przerwie i wstawiam obiecane fotki z można by powiedzieć inauguracji sezonu <ok>
W aucie w ciągu tych 2-3 tygodni zostało dość dużo zrobione:
-przewody hamulcowe giętkie przód
-przewód hamulcowy sztywny od serwa
-kompletny rozrząd ,mam nadzieję że nie będzie już ścinał paska
-gumy drążka stabilizatora
-naprawiona wiązka w tylnej klapie
-tylna klapa na gadko
-założone kierunki w zderzak i podłączone dzięki merytorycznej pomocy Przemasa
I taki mały spot z Remikiem:
Ceremonia :mrgreen:
Raz dwa trzy Roman patrzy
W ten weekend wpadną halogeny ,nowy zbiorniczek wyrównawczy i mały bonus pod maską ,o ile się wyrobię.Postaram się nie zapomnieć kamery :mrgreen:
W aucie w ciągu tych 2-3 tygodni zostało dość dużo zrobione:
-przewody hamulcowe giętkie przód
-przewód hamulcowy sztywny od serwa
-kompletny rozrząd ,mam nadzieję że nie będzie już ścinał paska
-gumy drążka stabilizatora
-naprawiona wiązka w tylnej klapie
-tylna klapa na gadko
-założone kierunki w zderzak i podłączone dzięki merytorycznej pomocy Przemasa
I taki mały spot z Remikiem:
Ceremonia :mrgreen:
Raz dwa trzy Roman patrzy
W ten weekend wpadną halogeny ,nowy zbiorniczek wyrównawczy i mały bonus pod maską ,o ile się wyrobię.Postaram się nie zapomnieć kamery :mrgreen: